Η κόρη της Angelina Jolie, Zahara, άλλαξε πολύ - Δείτε τη

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως είναι δύο στοργικοί γονείς σε ό,τι έχει να κάνει με τα έξι τους παιδιά.

Η κόρη της Angelina Jolie, Zahara, άλλαξε πολύ - Δείτε τη

Για όσους δεν το γνωρίζετε οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά με βιολογικό τρόπο και τρία μέσω της υιοθεσίας. Τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει πολύ και η τελευταία φορά που τα είχαμε δει όλα μαζί ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας Maleficent: Mistress of Evil στο Τόκιο.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα έγινε γνωστό ότι η κόρη της Zahara έγινε σχεδιάστρια κοσμημάτων. Δημιούργησε μια σειρά που την ονόμασε Zahara Collection σε συνεργασία με το κοσμηματοπωλείο Robert Procop. Ακολουθώντας το παράδειγμα της μητέρας της αλλά και του πατέρα της σε ό,τι αφορά την φιλανθρωπία, το νεαρό κορίτσι τα έσοδα των κοσμημάτων τα διέθεσε στο καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, House of Ruth.

zahara jolie pitt 6

Πόσο έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια

Το μικρό κοριτσάκι που υιοθετήθηκε το 2005 και όταν ήταν ακόμη 6 μηνών. Μάλιστα η Jolie πίστευε ότι η κόρη της ήταν ορφανή και πως είχε χάσει τους βιολογικούς της γονείς από AIDS. Τουλάχιστον έτσι της είχαν πει οι άνθρωποι που της έδωσαν το κορίτσι για υιοθεσία. Ωστόσο το 2007, εμφανίστηκε η βιολογική μητέρα του κοριτσιού και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, ζητώντας να δει έστω και για μια φορά την κόρη της ή να της μιλήσει έστω στο τηλέφωνο.

Η Zahara είναι ένα αρκετά όριμο κορίτσι με σπουδαία προσωπικότητα, όπως έχουν πει στο παρελθόν και οι ίδιοι της οι γονείς. Λατρεύει όλα της τα αδέρφια και είναι αρκετά χαμηλών τόνων.

Δείτε πόσο έχει αλλάξει από το 2005 μέχρι και σήμερα στο βίντεο παρακάτω.



πηγή φωτρογραφιών: apimages.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved