Τι δεν γνωρίζετε για τα παιδιά της Kourtney Kardashian (pics+vid)

Τι κοινό έχουν το πρώτο και το τελευταίο της παιδί;

Τι δεν γνωρίζετε για τα παιδιά της Kourtney Kardashian (pics+vid)

Η Kourtney Kardashian, ήταν η πρώτη από τις κόρες της Kris Jenner που έκανε παιδιά με τον Scott Disick. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2006 , απέκτησαν τρία παιδιά και το 2015 χώρισαν και επίσημα.

Παρά το χωρισμό τους, οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους και διαχειρίζονται άψογα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους. Μέσα από ριάλιτι σόου που πρωταγωνιστούσαν όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε πολλά για τα παιδιά τους, Mason, Penelope και Reign.

Mason Dash Disick


https://www.instagram.com/p/B6EwvioFWmZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρώτο παιδί του Scott Disick και της Kourtney γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου το 2009 και ήταν το πρώτο παιδί που ήρθε στην οικογένεια των Kardashian κάνοντας και επίσημα την Kris Jenner, γιαγιά.

Στα 10α γενέθλιά του, η Kourtney και ο Scott, δημοσίευσαν φωτογραφίες του γιου τους σχολιάζοντας: «Χαρούμενα δέκατα γενέθλια στο αγόρι που άλλαξε την καρδιά μου για πάντα. Κανένας δεν είναι πιο κουλ και πιο γλυκός από εσένα!», έγραψε χαρούμενη η μαμά με τον Scott να συμπληρώνει: «Είμαι απλά εγώ και ο καλύτερος φίλος μου. Δέκα χρόνια της καλύτερη αγάπης!».

Penelope Scotland Disick


https://www.instagram.com/p/CCbltc1lyI5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού ήρθε στις 8 Ιουλίου το 2012. Μια κόρη που ονόμασαν Penelope και που τρέλανε στην κυριολεξία και τους δύο. Στα 8α γενέθλια της Penelope η μαμά Kourtney έγραψε: «Αυτή η μικρή δεσποινιδούλα... δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω όλα όσα νιώθω για εκείνη, για την καλοσύνη της, για την καρδιά της, για την ομορφιά που κρύβει μέσα και έξω αλλά και για τον τρόπο που νοιάζεται για τους άλλους. Νιώθω ευγνώμων που ο Θεός με ευλόγησε κάνοντάς τη μου δώρο!».

Reign Aston Disick


https://www.instagram.com/p/CDfJtfCFq4p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μικρότερος γιος του Scott και της Kourtney ήρθε ένα χρόνο πριν τον χωρισμό τους. Στις 14 Δεκεμβρίου 2014. Ακριβώς την ίδια μέρα που γεννήθηκε και ο αδερφός του πέντε χρόνια πριν τη δική του γέννηση. Ο λογαριασμός τόσο του πατέρα του όσο και της μητέρας του ήταν γεμάτος με αναρτήσεις και φωτογραφίες του. Στα πέμπτα του γενέθλια η Kourtney δημοσίευσε φωτογραφία του μικρού γιου της γράφοντας: «Το αγόρι μου είναι πέντε ετών σήμερα. Η ζωή έχει περισσότερο νόημα με αυτό το άγριο και ευαίσθητο αγόρι που μου έδειξε πώς είναι ο κόσμος μέσα από τη διαφορετική ματιά του!».



Να σας θυμίσουμε πως από τη μέρα της γέννησής του ο μικρός Reign, δεν είχε κόψει τα μαλλιά του ούτε μια φορά. Όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί η Kourtney δεν κόβει τα μαλλιά του, μέχρι τη στιγμή που ξύρισε τελείως το κεφάλι του, δείχνοντάς μας την κομμένη του πλεξούδα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών του Scott Disick και της Kourtney Kardashian στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved