Οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι δυο κούκλοι - Δείτε τη νέα φώτο τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα η Σίσσυ Χρηστίδου, δημοσίευσε φωτογραφία με τους γιους της και μπορούμε να πούμε ότι και οι δύο της μοιάζουν πολύ!

Οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι δυο κούκλοι - Δείτε τη νέα φώτο τους

Τα αγόρια της Σίσσυς Χρηστίδου μεγάλωσαν πολύ. Μπορεί να είναι ενεργή στα social media να δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες των γιων της, όμως η χθεσινή φωτογραφία μας έδειξε πόσο κούκλοι είναι και οι δύο αλλά και πόσο πολύ της μοιάζουν τελικά.

Μπορεί να έχουν πάρει το στιλ του μπαμπά Θοδωρή Μαραντίνη, όμως τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μας θυμίζουν περισσότερο την όμορφη παρουσιάστρια. Ειδικά ο μικρός της γιος, Μιχαήλ-Άγγελος είναι ολόιδιος με εκείνη.


https://www.instagram.com/p/CHyENrPgC0I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"May we raise strong, independent boys.
May we help them build a character of integrity.
May we raise the gentlemen we dreamed of existing.. ✨ #HappyInternationalMensDay #BoysToMen", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία των παιδιών της δίνοντας το δικό της μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που μεγαλώνουν αγόρια. Όπως γράφει θέλει να μεγαλώσει δυνατά και ανεξάρτητα αγόρια, κυρίους με ευγένεια με έναν ακέραιο χαρακτήρα!

Οι φωτογραφίες των παιδιών της, κάθε φορά που δημοσιεύει και μία στον λογαριασμό της γίνονται ανάρπαστες και μαζεύουν τα περισσότερα likes. Εμείς βρήκαμε εκείνες που έκαναν θραύση στον λογαριασμό της και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved