Σίσσυ Χρηστίδου: Είδατε τη νέα φώτο με τους γιους της;

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με τους γιους της είναι απλά εκπληκτική!

Σίσσυ Χρηστίδου: Είδατε τη νέα φώτο με τους γιους της;

Πριν μερικά 24ωρα η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία των γιων της και τα likes όπως θα δείτε και εσείς έχουν ξεπεράσει τα 37.000. Ο λόγος; Απλός!

Οι γιοι της μεγάλωσαν πάρα πολύ -ειδικά ο Φίλιππος-Ραφάηλ- θα δείτε πόσο έχει ψηλώσει και πόσο έχει αλλάξει.

Ο μικρός της οικογένειας, ο Μιχαήλ-Άγγελος, είναι το "μωρό" της μαμάς καθώς του αρέσει πολύ να κρύβεται στην αγκαλιά της όπως κάνει και στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

sissychristidou fotografies me gious 7

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να φωτογραφήθηκε για εμπορικούς λόγους όμως εμείς δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε τους δύο γιους της που έχουν αλλάξει πολύ μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Φίλιππος Ραφαήλ είναι πια 12 ετών και ο Μιχαήλ Άγγελος 7 ετών.

Φωτογραφίες των παιδιών της αναρτά περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες ή όταν θέλει να μας δείξει κάτι που κάνουν μαζί.

Μπορεί με τον Θοδωρή Μαραντίνη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους όμως έχουν μια άψογη σχέση και επικοινωνία ώστε αυτό να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ψυχολογία των παιδιών.

Όλα όσα ξέρουμε για τους γιους της Σίσσυς Χρηστίδου

Και τα δύο αγόρια λατρεύουν τα ταξίδια, τα θαλάσσια σπορ, το ποδόσφαιρο, την κολύμβηση, τη μουσική και τα ζώα. Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι δύο γονείς τους, που ο καθένας τους έχει τα δικά του “δυνατά” σημεία και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο μπορεί να στηρίξει, να εμπνεύσει και να μάθει πράγματα το παιδί του.

Δείτε τις ωραιότερες και με τα περισσότερα likes φωτογραφίες του Φίλιππου και του Μιχαήλ, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει στο Instagram η μαμά Σίσσυ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved