Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έφτιαξε μπισκότα - Δείτε φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή μένει στο σπίτι με την οικογένειά της!

Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έφτιαξε μπισκότα - Δείτε φωτογραφίες

Και αυτή τη φορά αντί να ψήνει η ίδια ή η κόρη της Μελίνα, ψήνει ο γιος της, Γιώργος.

Η Δέσποινα Βανδή χθες αργά το βράδυ δημοσίευσε φωτογραφίες από τα λαχταριστά σοκολατένια χριστουγεννιάτικα μπισκότα που έφτιαξε ο γιος της όλο περηφάνια, σχολιάζοντας: "Ο γιος μου πήρε την αγάπη μου για την κουζίνα! Φέτος τα πρώτα χριστουγεννιάτικα μπισκότα τα έφαγα από αυτόν!".

Όπως βλέπετε ο Γιώργος Νικολαϊδης, εκτός από το ποδόσφαιρο και τα επιτραπέζια, λατρεύει και τη μαγειρική. Αγάπη που κληρονόμησε από τη μανούλα Δέσποινα Βανδή.

Σε αυτή την καραντίνα η Δέσποινα Βανδή δεν δημοσίευσε ούτε μια συνταγή της, ούτε μια φωτογραφία από τις λιχουδιές που έφτιαχνες όλες αυτές τις μέρες για την οικογένειά της, όμως μας αποζημίωσε με τα μπισκότα του Γιώργου, που πραγματικά φαίνονται λαχταριστά και εντυπωσιακά.

Θέλετε να φτιάξετε και εσείς τη συνταγή του Γιώργου; Ιδού τα υλικά, έτσι όπως τα έχει δώσει ο ίδιος στο προφίλ που έχει δημιουργήσει και δημοσιεύει τις συνταγές του.


https://www.instagram.com/p/CHSJNN7FsUD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Κουλουράκια κανέλας:

Σε ένα μπολ βάζουμε 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει
4 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
2 κουταλάκια του γλυκού σόδα και μια πρεζα αλάτι.

Σε ένα δεύτερο μπολ βάλτε μισή κούπα μέλι, τα 3/4 μιας κούπας καλαμποκέλαιο, 2,5 κουταλιές της σούπας κονιάκ και 1 κουταλιά της σούπας πορτοκάλι. Τα χτυπάμε στο μίξερ και ρίχνετε σιγά-σιγά το μίγμα με το αλεύρι.

Η ζύμη είναι έτοιμη. Προσοχή! Αν η ζύμη κολλάει έστω και λίγο πάνω στο χέρι σας όταν την πιάνετε τότε πρέπει να ρίξετε και άλλο λίγο αλεύρι μέχρι να μην κολλάει καθόλου.

Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε ότι σχήμα θέλετε και τα ψήνεται στους 180 βαθμούς για 15-16 λεπτά. Μόλις τα βγάλετε από τον φούρνο τα αφήνετε να ξεκουραστούνε για 10 λεπτά και είναι έτοιμα.(Μπορείτε να βάλετε και λιωμένη σοκολάτα από πάνω)".

Ο γιος της Δέσποινας Βανδή είναι ταλέντο στην κουζίνα

Αν και αργήσαμε να διαπιστώσουμε σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός που έκανε tag η Δέσποινα Βανδή στο insta story που δημοσίευσε, με χαρά διαπιστώσαμε ότι τελικά ανήκει στον γιο της Γιώργο, που αν ρίξετε και εσείς μια γρήγορη ματιά έχει μεγάλο ταλέντο τόσο στην μαγειρική όσο και την ζαχαροπλαστική.

giorgos nikolaidis mageireuei

Μπορεί το όνομα του λογαριασμού του να είναι flamigef11 και κανείς να μην μπορεί να διαπιστώσει ότι από πίσω κρύβεται ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας, όμως ένας φίλος του τον παίνεψε δημόσια με το όνομά του:

giorgos nikolaidis

Μπορεί να είναι μόνο 13 ετών ο γιος της Δέσποινας Βανδή αλλά όπως μπορείτε να δείτε και εσείς τα καταφέρνει μια χαρά στην κουζίνα.

Ανυπομονούμε για τις επόμενες συνταγές του!


https://www.instagram.com/p/CHtM_PhF32c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CG46jZHFreo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τα μπισκότα που έφτιαξε και δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στον λογαριασμό της, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved