Σίσσυ Χρηστίδου: Στην Αράχοβα με τους γιους της (pics+vid)

Αποφάσισαν να περάσουν μια εβδομάδα χαλάρωσης στην Αράχοβα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Στην Αράχοβα με τους γιους της (pics+vid)

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τους γιους της, πήρε και τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο και ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Αράχοβα, για να περάσει μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα.

Τώρα βέβαια ίσως κάποιες και κάποιοι να αναρωτιέστε γιατί τα παιδιά της δεν έχουν σχολείο. Να σας θυμίσουμε η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει τον Φεβρουάριο του 2020 και όταν είχε ταξιδέψει με τα παιδιά της στο εξωτερικό, ότι για μια εβδομάδα το Φθινόπωρο και την Άνοιξη το σχολείο των παιδιών κλείνει.

"Κλείνει για μια βδομάδα το φθινόπωρο και μια την άνοιξη. Αυτές τις εβδομάδες τις προσθέτει πριν και μετά. Ανοίγει μια βδομάδα νωρίτερα από τα άλλα σχολεία και κλείνει το καλοκαίρι μια βδομάδα αργότερα", είχε απαντήσει η ίδια αφού είχε λάβει μερικά αρνητικά σχόλια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα ταξίδια και σε αρκετά από αυτά τη βλέπουμε να έχει μαζί της και τους δύο της γιους, Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο, όπως έγινε άλλωστε και αυτή τη φορά. Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό λόγω Covid-19 αλλά φροντίζει όσο μπορεί να κάνει μερικές εξορμήσεις για χάρη των παιδιών της.

Όπως βλέπετε, αν και η Κίρκη (aka κακοκαιρία) έκανε το πέρασμά της, τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα που άφηναν πίσω τους την Αθήνα. Δείτε στο βίντεο το μικρό να τραγουδάει στο αυτοκίνητο.



Λίγο αργότερα και αφού έφτασαν στην Αράχοβα, η Σίσσυ δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πώς περνούν. Ο Παύλος Σταματόπουλος προσπάθησε να ανάψει το τζάκι....



ενώ λίγο αργότερα έπαιξαν μαζί επιτραπέζιο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved