Γεωργία Αβασκαντήρα: «Γιατί τα μωρά θέλουν ξεκούραστους τους μπαμπάδες;»

«Ήρεμα το λέω»...

Γεωργία Αβασκαντήρα: «Γιατί τα μωρά θέλουν ξεκούραστους τους μπαμπάδες;»

Από τη μέρα που έγινε μαμά, η Γεωργία Αβασκαντήρα, μοιράζεται στα social media πολλά τρυφερά στιγμιότυπα με τον γιο της.

Δεν περιορίζεται όμως μόνο στις όμορφες στιγμές αλλά παρουσιάζει και τις πιο ζόρικες που αντιμετωπίζουν όλες οι μαμάδες με μωράκια τους πρώτους μήνες, όπως είναι η έλλειψη ύπνου.

Ο γιος της είναι επτά μηνών και ξυπνάει το βράδυ για να φάει. Πριν μερικές μέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της που τη δείχνει άγρυπνη και κουρασμένη, βρήκε όμως τη διάθεση και με χιούμορ σχολίασε: «Αυτό που ξυπνάς όλο το βράδυ για να φάει ο μικρός, χρησιμοποιείς το 10%της αναπνοής σου για να μη ξυπνήσει και εκεί που λες,φτάνει....ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ,κοιμάται στα 3’. Γιατί τα μωρά θέλουν ξεκούραστους τους μπαμπάδες; Ήρεμα το λέω!
Υ.γ. Την καραντίνα δεν τη σχολιάζω καν γιατί τη ζω 7 μήνες τώρα!!!!
#motherhoodquestions #sundaymood☀️ #quarantinelife».


https://www.instagram.com/p/CHU8w_glrNb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μωρό τους άλλαξε τη ζωή

Τόσο η ίδια όσο και ο Γιώργος Χρανιώτης νιώθουν απέραντη ευτυχία που έγιναν γονείς.

Μάλιστα ο ηθοποιός που είναι πιο εξωστρεφής, δεν χάνει την ευκαιρία να στέλνει τα δικά του μηνύματα για το πόσο σημαντικό είναι να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας, να τα αγαπάμε, να τα αγκαλιάζουμε.Σε ένα από αυτά είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο είναι η αγάπη.Και γώ έχω την αγάπη επ ώμου.Μ αυτόν τον εξοπλισμό δεν φοβάμαι απολύτως τίποτα,αντιθέτως ονειρεύομαι,ελπίζω και χαίρομαι χωρίς προφανή λόγο.Σε βάζω στο ώμο μου και θεραπεύομαι,στρίβω λίγο το κεφάλι σε μυρίζω και ανασταίνομαι,σε σηκώνω ψηλά και σε κοιτάζω κι αν μου χαμογελάσεις,αρχίζουν όλα και τελειώνουν ταυτόχρονα.Εσύ είσαι η καραμπίνα μου.εσύ είσαι τ όπλο μου.Κι όταν πυροβολώ δεν εκτοξεύονται σφαίρες,αλλά αστείρευτη,αγνή,χρωματιστή και συμπαγής ΑΓΑΠΗ.»

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και άλλες τρυφερές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον μωρό της η ευτυχισμένη μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved