Γεωργία Αβασκαντήρα:Η ευχή που έκανε για τα γενέθλιά της θα σας συγκινήσει

Αυτά τα γενέθλια ήταν ξεχωριστά ...

Γεωργία Αβασκαντήρα:Η ευχή που έκανε για τα γενέθλιά της θα σας συγκινήσει

Για την Γεωργία Αβασκαντήρα τα φετινά γενέθλια ήταν ιδιαίτερα γι΄αυτό και θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη της.

Οι φίλοι της φρόντισαν να της κάνουν πάρτι έκπληξη και ο σύζυγός της Γιώργος Χρανιώτης της έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση.


https://www.instagram.com/p/CF_76O0HkJu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό.Θύμασαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά.Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες.Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι,είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι.Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου,χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα.Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε.Σε κοιτούσα κι έφτανε.Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλλας σου,κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου,κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει.Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα,συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι.Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω,εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου.Τον μικρό μας.Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο.Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!! #happybirthday #mybaby #mylove #precius #32 #lifeisabeach #georgia #babe».

Υπήρχε όμως κι άλλος λόγος που αυτά τα γενέθλια ήταν ξεχωριστά: ο γιος της. Η Γεωργία Αβασκαντήρα νιώθει πανευτυχής από τότε που ήρθε στη ζωή της και νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη που βιώνει τη μητρότητα. Γι΄αυτό και η ευχή της ανήμερα των γενεθλίων της ήταν να έχουν όλα τα παιδιά - και το δικό της- υγεία.

Μόνο αυτό.


https://www.instagram.com/p/CGAf3xcFjGW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«{Ήταν τα πρώτα γενέθλια που μου πήρε ώρα να σκεφτώ τι να ευχηθώ πριν σβήσω το κεράκι και αυτό γιατί νιώθω ότι τα έχω όλα κοιτάζοντας το μωρό μου. Θα ευχηθώ μόνο υγεία σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στο δικό μου και θα σας πω για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας} ???????
Υ.γ. Και σε αυτά τα ιδιαίτερα γενέθλια για μένα τα ομόρφυναν πιο πολύ οι ανθρώποι μου, που με τόλμη και αγάπη ήρθαν να μου κάνουν έκπληξη ???? είστε υπέροχοι!!!!!@chraniotis_giorgos_official ?».

Δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε τα καλύτερα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όμορφες στιγμές με το μωρό της και τον Γιώργο Χρανιώτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved