Γεωργία Αβασκαντήρα: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τον γιο της

Και από τις πιο τρυφερές…

Γεωργία Αβασκαντήρα: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τον γιο της

Η ζωή της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη άλλαξε εν μια νυκτί μετά τη γέννηση του γιου τους.

Από την ημέρα που έγιναν γονείς, μοιράζονται πολλές στιγμές της μητρότητας και της πατρότητας στα social media, δείχνοντας πόσο ευλογημένοι νιώθουν για τον γιο τους. Ιδιαίτερα ο Γιώργος Χρανιώτης που είναι πιο εξωστρεφής, δεν χάνει την ευκαιρία να στέλνει τα δικά του μηνύματα για το πόσο σημαντικό είναι να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας, να τα αγαπάμε, να τα αγκαλιάζουμε.


https://www.instagram.com/p/CEtSoj2n-a4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα από αυτά είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο είναι η αγάπη.Και γώ έχω την αγάπη επ ώμου.Μ αυτόν τον εξοπλισμό δεν φοβάμαι απολύτως τίποτα,αντιθέτως ονειρεύομαι,ελπίζω και χαίρομαι χωρίς προφανή λόγο.Σε βάζω στο ώμο μου και θεραπεύομαι,στρίβω λίγο το κεφάλι σε μυρίζω και ανασταίνομαι,σε σηκώνω ψηλά και σε κοιτάζω κι αν μου χαμογελάσεις,αρχίζουν όλα και τελειώνουν ταυτόχρονα.Εσύ είσαι η καραμπίνα μου.εσύ είσαι τ όπλο μου.Κι όταν πυροβολώ δεν εκτοξεύονται σφαίρες,αλλά αστείρευτη,αγνή,χρωματιστή και συμπαγής ΑΓΑΠΗ.»

Όμως και η Γεωργία Αβασκαντήρα στις αναρτήσεις με τον γιο της, δείχνει πόσο απολαμβάνει το ρόλο της ως μαμά, όχι μόνο στις ήσυχες ημέρες αλλά κι όταν έχουν προηγηθεί νύχτες που το μωρό την κράτησε ξάγρυπνη.

Το χαμόγελο ευτυχίας κάθε φορά που έχει αγκαλιά τον γιο της είναι αποτυπωμένο στο πρόσωπό της ενώ εκείνο που αποπνέουν οι φωτογραφίες της είναι ηρεμία και γαλήνη.

Όπως και σε αυτή την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε έχοντας αγκαλιά στο κρεβάτι τον γιο της ενώ κοιμούνται.


https://www.instagram.com/p/CHDC6QglWrg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

« Αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα, κάνοντας ότι καλύτερο μπορώ, όπως εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και άλλες τρυφερές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον μωρό της η ευτυχισμένη μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved