Τζένη Θεωνά: Έτσι περνάει με τον γιο της στο σπίτι εν μέσω καραντίνας

Ο μικρός Αρίωνας βρήκε νέα ενδιαφέροντα.

Η καραντίνα μας κρατά όλους στο σπίτι και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο lockdown με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα social media για άλλη μια φορά πήραν «φωτιά» καθώς πολλοί επώνυμοι μοιράστηκαν με τους followers της όλα όσα κάνουν μέσα στο σπίτι. Άλλοι επέλεξαν να στολίσουν για τα Χριστούγεννα νωρίτερα από κάθε άλλη φορά όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δούκισσα Νομικού, η Φαίη Σκορδά και άλλοι να μαγειρέψουν.

Το βέβαιο είναι ότι όσοι έχουν παιδιά, περνούν περισσότερο χρόνο μαζί τους ειδικά αν είναι μικρά και δεν πηγαίνουν σχολείο. Αυτό κάνει και η Τζένη Θεωνά!

Η ηθοποιός, που τη βλέπουμε φέτος στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ « Τα καλύτερά μας χρόνια», ασχολείται πολύ με τον γιο της Αρίωνα. Παρότι οι βόλτες επιτρέπονται, ο χρόνος που είναι μαζί του στο σπίτι είναι περισσότερος.

Χθες λοιπόν δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες δείχνοντας μας τι κάνει ο γιος της... Όπως θα δείτε του αρέσει να ζωγραφίζει όχι μόνο στο χαρτί αλλά και στα …χέρια του.«Τα βράδια αποκοιμιέμαι μέσα σε τούτη την μικρή γραμμούλα που έχει το χεράκι σου?? #quarantine #day4», έγραψε η γλυκιά ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.




Στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί κανείς να δει πολλές φωτογραφίες του γιου από τα παιχνίδια στο σπίτι ή τις βόλτες τους στην εξοχή.Μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη, που είναι πιο φειδωλός στις οικογενειακές αναρτήσεις, ζουν στου Παπάγου σε μια ήσυχη γειτονιά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες από την καραντίνα που δημοσίευσε η όμορφη μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved