Σίσσυ Φειδά: Αγκαλιές και φιλιά με την κόρη της - Δείτε υπέροχες φώτο

Μαμά και κόρη σε στιγμές μεγάλης τρυφερότητας. 

Σίσσυ Φειδά: Αγκαλιές και φιλιά με την κόρη της - Δείτε υπέροχες φώτο

Η Σίσσυ Φειδά, το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές με την κόρη της, Διώνη.

Με την μοναχοκόρη της προσπαθεί να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Την έχουμε δει να την πηγαίνει στην παιδική χαρά, να την προσέχει όταν κάνει πατίνι, να παίζουν μαζί στο πάτωμα, να την παίρνει μαζί της στο γραφείο.

Η καλύτερη στιγμή όμως είναι όταν κάνουν αγκαλίτσες και μιλάνε για τη μέρα τους. Μια τέτοια τρυφερή στιγμή με την Διώνη, δημοσίευσε σε Insta Story η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και για μια ακόμα φορά διαπιστώσαμε πόσο γλυκύτατο παιδί είναι η κόρη της.

sissy feida

Το στιλ της Διώνης

Εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο επίσης, είναι το στιλ της Διώνης. Στις αναρτήσεις της μητέρας της , τη βλέπουμε να είναι πάντα κολοντυμένη με μοντέρνα ρούχα, να φοράει στα μαλλιά της στέκες με λουλούδια ενώ το καλοκαίρι δεν αποχωριζόταν τα καπέλα.


https://www.instagram.com/p/CF5IzFmHD22/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Όπως έχει πει παλιότερα η Σίσσυ Φειδά, η κόρη της είναι όλη της η ύπαρξη. Μάλιστα γνώριζε ότι όλα θα άλλαζαν με τον ερχομό του παιδιού.Με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο, επιδιώκουν να περνούν χρόνο με το μοναχοπαίδι τους ενώ όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες κάνουν κοντινές αποδράσεις.

Στη gallery που ακολουθεί θα διαπιστώσετε κι εσείς πόσο όμορφο και stylish κοριτσάκι είναι η Διώνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved