Αυτό το χαριτωμένο μωράκι είναι ο δύο μηνών γιος διάσημης μαμάς

Ο δύο μηνών μπόμπιρας είναι ένας γλύκας.

Αυτό το χαριτωμένο μωράκι είναι ο δύο μηνών γιος διάσημης μαμάς

Η διάσημη μαμά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 8 Σεπτεμβρίου, 7.46 το απόγευμα. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια και ο σύζυγός της μία μέρα μετά, ανεβάζοντας στα social media την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους.

Ο Eduardo Pau Lucas είναι το πέμπτο παιδί για το γνωστό ζευγάρι το οποίο τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Και οι δύο γονείς είναι πολύ ενεργοί στα social media και σε πολλές από τις αναρτήσεις τους πρωταγωνιστούν τα παιδιά τους.

Η διάσημη μαμά όμως είναι αυτή που ανεβάζει τις περισσότερες φωτογραφίες και τους τελευταίους μήνες έχει μοιραστεί μαζί μας και αρκετές του νεογέννητου γιου της. Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε βλέπουμε τον μικρό Eduardo δύο μήνες μετά τη γέννησή του και πραγματικά είναι ένας γλύκας.

hilaria baldwin gios dio minwn 2

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, μιλάμε για τον αστέρα του Hollywood, Alec Baldwin και τη σύζυγό του Hilaria. Μετά από πέντε παιδιά και οκτώ χρόνια γάμου, το ζευγάρι φαίνεται πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί και άλλες φωτογραφίες του πέμπτου μέλους της οικογένειας Baldwin.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved