Δούκισσα Νομικού:«Ένα κάστρο και ο ιππότης μου»-Η τρυφερή φώτο με τον Σάββα

Ποζάρει με τον γιο της αγκαλιά και φόντο το κάστρο της Μεθώνης.

Δούκισσα Νομικού:«Ένα κάστρο και ο ιππότης μου»-Η τρυφερή φώτο με τον Σάββα

Η Δούκισσα Νομικού έκανε πριν μερικές μέρες μια μικρή απόδραση με την οικογένειά της στην όμορφη Μεσσηνία. Είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής με τα δυο της παιδιά και το σύζυγό της, πριν επιβληθεί το lockdown.

Κατά την παραμονή τους στην Μεσσηνία επισκέφτηκαν τη Γιάλοβα αλλά και το γνωστό κάστρο της Μεθώνης. Η όμορφη μαμά εντυπωσιάστηκε από τα όμορφα μέρη και δεν σταμάτησε να αναρτά φωτογραφίες.

Εκείνη όμως που ξεχώρισε ήταν αυτή που δημοσίευσε αγκαλιά με τον μικρό Σάββα.


https://www.instagram.com/p/CHDDmahHEAf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ένα κάστρο και ο ιππότης μου ❤️Εύχομαι να έχετε μια σφιχτή αγκαλιά να ζεσταίνει τη ψυχή σας και να σας δίνει δύναμη ?#november #birthdaymonth #xazomom», έγραψε μεταξύ άλλων και τα likes έπεσαν βροχή.

Η Δούκισσα Νομικού, που το τελευταίο διάστημα απέχει από την τηλεόραση, έχει αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών της και είναι κάτι που απολαμβάνει με όλο της το είναι. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει τρυφερά στιγμιότυπα με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Αδυναμία όμως δεν έχει μόνο στη δική της οικογένεια αλλά και στους γονείς της. Λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου lockdown, έφαγε μαζί τους και μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό στιγμιότυπο.


https://www.instagram.com/p/CHNcWcfHyyo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Φαγητό με τους αγαπημένους μου γονείς πριν το lockdown ❤️#family #staysafe» σχολίασε η Δούκισσα ποζάροντας με τους γονείς της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την εκδρομή με την οικογένειά της στη Μεσσηνία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved