Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Ξανθιά με πράσινα μάτια κλέβει πάντα τις εντυπώσεις όπου και να παραβρεθεί.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μοιράστηκε η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, βλέπουμε την ηθοποιό, μαζί με τη μητέρα της. Η ίδια σχολιάζει: "Τσα! Κάποτε ήμουν σ αυτή τη κατάσταση. Με τη μανούλα μου. Μ αρέσει αυτή η φωτογραφία. Με κάνει να θέλω να τραγουδάω τραγούδια απ τη Λιλιπούπολη. Την έβγαλε ο οφίσιαλ με μια Leica που είχε τότε. Έβγαζε πάντα ωραιες φωτογραφίες. Έχω πολλές".

Τη φωτογραφία αποκάλυψε ότι την είχε τραβήξει ο πατέρας της, που είναι πιο ενεργός από εκείνη στα social media και κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της κόρης του από την παιδική της ηλικία. Τη θαυμάζει, την αγαπά, τη λατρεύει και νιώθει περήφανος για εκείνη.

Περήφανη νιώθει και εκείνη και για τους δυο γονείς της.


https://www.instagram.com/p/CG7a4srpLcE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν είναι λάτρης των social media, ούτε κάνει καθημερινές αναρτήσεις. Όμως κάνει αναρτήσεις κάθε φορά που είναι υπέροχες και μας αρέσουν πολύ, όπως εκείνες που τη δείχνουν σε παιδική ηλικία. Μάλιστα η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι η μόνη που έχει δημοσιεύσει με τη μητέρα της, από τότε που ζούσαν στα Εξάρχεια.


https://www.instagram.com/p/CGhzoFRJGH4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο παρελθόν έχει μοιραστεί ακόμη μερικές φωτογραφίες που τη δείχνουν σε ανέμελα παιδικά χρόνια μέ ή χωρίς τους γονείς της.

Δείτε τες παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved