Βασιλική Μιλλούση: Πέρασε να πει ένα γεια στον Πετρούνια και ιδού η φώτο

Η όμορφη εγκυμονούσα αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια. 

Βασιλική Μιλλούση: Πέρασε να πει ένα γεια στον Πετρούνια και ιδού η φώτο

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι από το πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια η ζωή τους άλλαξε τελείως. Έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Νοέμβριο, και τώρα περιμένουν να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους με τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους.

Η γνωστή αθλήτρια της ρυθμικής από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι είναι ξανά έγκυος, ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της. Και αυτό που διαπιστώνει κανείς ότι έχει μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της ένα χαμόγελο ευτυχίας.


https://www.instagram.com/p/CECDS2Aj16X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο δύσκολο κι αν είναι να είσαι έγκυος έχοντας ήδη ένα μικρό παιδί στο σπίτι, η Βασιλική Μιλλούση δείχνει ήρεμη και ανυπομονεί για τον ερχομό της δεύτερης κόρης της.

Μέχρι να γεννήσει απολαμβάνει τόσο την εγκυμοσύνη της όσο και τις στιγμές με την κόρη της Σοφία . Περιττό να αναφέρουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ενθουσιασμένος που η οικογένειά του θα μεγαλώσει και θα είναι ...περιτριγυρισμένος από τρεις γυναίκες.

Όπως είναι φυσικό, η Βασιλική Μιλλούση την περίοδο αυτή απέχει από κάθε είδους άσκηση, θέλησε όμως να πει ένα γεια στον σύζυγό της την ώρα της προπόνησης.


https://www.instagram.com/p/CGmpRlSjgJd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είπα να πω ένα γεια! ? #gymnast #gymtime #not #babyloading @eleftherios_petrounias 17h» έγραψε η όμορφη μαμά στη λεζάντα της φωτογραφίας και ανταμείφτηκε με γλυκό φιλί.

'Οπως θα δείτε κι εσείς η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ. Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved