Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και το μήνυμά της

Η throwback φωτογραφία που προκάλεσε σύγχυση στους followers της.

Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και το μήνυμά της

Η Βασιλική Μιλλούση και η ο Λευτέρης Πετρούνιας γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλια της κόρης τους, Σοφίας.

Η μικρή είναι πλέον ενός έτους και το ζευγάρι δεν μπορεί παρά να είναι διπλά ευτυχισμένο που το κοριτσάκι του είναι ενός έτους ενώ παράλληλα περιμένει και τη γέννηση της δεύτερης κόρης του.

Χθες, η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε μια φωτογραφία που είναι στο μαιευτήριο και παρότι αναγραφόταν ότι ήταν του 2019, μία μέρα πριν γεννήσει τη Σοφία , πολλοί ήταν οι θαυμαστές της που μπερδεύτηκαν και πίστεψαν ότι γεννάει.

millousi

Η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει ότι η φωτογραφία είναι από πέρυσι όταν είχε πάει στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πρώτο της παιδί.



Πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει ακόμα λίγο καιρό μέχρι τη γέννηση της δεύτερης κόρης της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του.



Ο ερχομός της Σοφίας

Η Βασιλική Μιλλούση, γέννησε με καισαρική στις 5 Νοεμβρίου σε ιδιωτική μαιευτική κλινική. Η ίδια η αθλήτρια είχε δημοσιεύσει μάλιστα και τα πρώτα Insta stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας όχι μόνο τα δώρα που έλαβε, αλλά και τα δώρα που έκανε στους φίλους της όταν την επισκέφθηκαν στο μαιευτήριο.

petrounias millousi eginan goneis protes foto apo maieytirio 2

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Σοφίας, μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του ζευγαριού με την κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved