Βίκυ Καγιά: Πρώτη πασαρέλα σε νηπιακή ηλικία κάπου στην Κρήτη-Δείτε φώτο

Μια παιδική της φωτογραφία δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά και εντυπωσιαστήκαμε από την ομοιότητα που έχει με την κόρη της.

Βίκυ Καγιά: Πρώτη πασαρέλα σε νηπιακή ηλικία κάπου στην Κρήτη-Δείτε φώτο

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά, όμως φαίνεται ότι το ταλέντο του modeling υπήρχε ήδη μέσα της από τη βρεφική ηλικία.

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο χρήστης που ανάρτησε τη φωτογραφία και την έκανε repost η Βίκυ Καγιά σχολιάζει: «Η Βίκυ Καγιά στα πρώτα της βήματα κάπου στην Κρήτη».

kagia paidiki foto

Να σας θυμίσουμε πως σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling μετά από κάποιες συμμετοχές σε διαφημιστικά που έκανε, γι' αυτό και εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Κάπως έτσι ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη.


https://www.instagram.com/p/CAskV8zpw8a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για όσους δεν το γνωρίζουν το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005.

Η ομοιότητα με την μικρή Μπιάνκα

Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία διαπιστώσαμε ότι η Βίκυ Καγιά, μοιάζει εκπληκτικά με τη μικρή Μπιάνκα.

Η Μπιάνκα Κρασσά έχει πάρει το γούστο και την εξαιρετική αισθητική της μαμάς της και αυτά είναι τα καλύτερα ντυσίματα της! «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση της Βίκυς Καγιά και της κόρης της Μπιάνκα, ισχύει και με το παραπάνω.


https://www.instagram.com/p/CEWcXcuBClO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μπιάνκα - Αλεξάνδρα Κρασσά γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2015. Το 5χρονο πλέον κορίτσι είναι το πρώτο παιδί του διάσημου μοντέλου και μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες. Η Βίκυ Καγιά αν και ενεργή στα social media, δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της και όταν το κάνει, φροντίζει πάντα να καλύψει τα προσωπάκια τους.

Οι αναρτήσεις της με τη μικρή Μπιάνκα μαρτυρούν ότι η μικρούλα λατρεύει την ιππασία, το κολύμπι και άλλες δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί, όπως η μαγειρική.

Επίσης, αυτό που είναι ξεκάθαρο σε όλες τις φωτογραφίες της μικρής, είναι ότι μοιάζει στη μαμά της, όχι μόνο στα χρώματα, αλλά και στο ντύσιμο. Το 5χρονο κοριτσάκι φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει το γούστο της μαμάς της. Τα ρούχα της είναι όχι μόνο στιλάτα, αλλά και άνετα για να μπορεί να παίζει ανέμελη. Ποτέ δεν είναι υπερβολικά και ταιριάζουν με την ηλικία της.

Δείτε τις ωραιότερες αναρτήσεις μαμάς και κόρης στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved