Βασιλική Μιλλούση: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κοιλίτσα της

Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός!

Βασιλική Μιλλούση: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κοιλίτσα της

Πότε μας ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά, πότε μεγάλωσε τόσο πολύ η κοιλίτσα της Βασιλικής Μιλλούση, ούτε που το καταλάβαμε.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής στις 12 Ιουλίου έκανε γνωστή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας φωτογραφία που την έδειχνε με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα. «Ίδιο μέρος, διπλή χαρά...ναι είμαι έγκυος ξανά???
________________
#pregnant #pregnancyannouncement #blessed #happy», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της ανακοίνωσης.


https://www.instagram.com/p/CCjLU-SjVXJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αμέσως το νέο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Έτσι λίγο πριν γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική ΜΙλλούση αποκάλυψαν ότι ακόμη ένα κοριτσάκι βρίσκεται καθοδόν.

Βασιλική Μιλλούση - Δεύτερη εγκυμοσύνη

Από τη μέρα που αποκάλυψε ότι θα γίνει μαμά, οι αναρτήσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα έγιναν ανάρπαστες, αφού μέχρι τότε είχε καταφέρει να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, καμουφλάροντας με τέχνη την μέχρι τότε ελαφρώς μεγάλη κοιλιά της.

Ωστόσο τα τελευταία της Insta story έδειξαν πόσο πολύ μεγάλωσε η κοιλιά της μέσα σε αυτούς τους 3 μήνες.

Λίγο πριν φύγει ο Σεπτέμβρης είχε δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία της...

vasiliki millousi koilitsa 2

και πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται στο κρεβάτι μετρώντας αντίστροφα.

vasiliki millousi koilitsa 1

Ακόμη μια όμορφη φωτογραφία δημοσίευσε και σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, τοποθέτησε δύο μικρά λευκά και μικροσκοπικά παπουτσάκια αγκαλιάς στην κοιλίτσα της και σχολίασε «Baby Loading».

vasilikimillousi deuteri fora mama

Όπως όλες οι γυναίκες που γίνονται για δεύτερη φορά μαμάδες, έτσι και εκείνη ξέρει τι να περιμένει και πώς να αντιμετωπίσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Εξάλλου δεν είναι πρωτόγνωρες ούτε οι ζαλάδες, ούτε οι ναυτίες, ούτε οι αϋπνίες, ούτε οι συχνοουρίες. Όσο για το άγχος; Στην δεύτερη εγκυμοσύνη δεν υπάρχει το ίδιο άγχος που υπάρχει και στην πρώτη.

Φωτογραφίες που αναδεικνύουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Από τις 12 Ιουλίου μέχρι και σήμερα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, εμείς ξεχωρίσαμε τις 7 αγαπημένες σας και σας τις δείχνουμε παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved