Blast from the past: Ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει φώτο της εγκυμοσύνης

Μια φωτογραφία από τα παλιά μοιράστηκε μαζί μας η Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Blast from the past: Ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει φώτο της εγκυμοσύνης

«Ναι, είμαι έγκυος και μπήκα στον 7ο μήνα! Διέρρευσε σαν είδηση πρόσφατα. Ήθελα να στο επιβεβαιώσω η ίδια! Μέσα από την ψυχή μου σας ευχαριστώ για τις γλυκές ευχές, την θετική σας ενέργεια και αγάπη. Μπορούμε να ανταλλάσσουμε χαρές, απορίες, αγωνίες, πληροφορίες.», είχε γράψει η 47χρονη κάτω από τη φωτογραφία που ανακοίνωνε πριν 3 χρόνια ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Και πριν μερικές ώρες μας έδειξε ακόμη μια φωτογραφία, απ' όταν ήταν 8 μηνών τότε.

"#flasback 8months #pregnant #secondbaby ...So sweet period of my life! #blessed #happy #strong #moments #moodoftheday #realmomlife #realmoments", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και τα σχόλια των άλλων μαμάδων έπεσαν βροχή. Ο λόγος; Η μικρή της κοιλίτσα. "Συγνώμη κοπελιά ... έτσι ήσουν 8 μηνών έγκυος ;; Εγω έτσι είμαι τώρα 3 χρόνια μετά τον τοκετό ! ?????", σχολίασε η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου, όταν είδε τη φωτογραφία αυτή.


https://www.instagram.com/p/CHILMsVHN1O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρουσιάστρια, γυμνασμένη, παντρεμένη και έχει δύο κούκλες κόρες! Την Σάρα, 10 ετών και την τριών ετών Ανδριανή, που πραγματικά εντυπωσιάζει κάθε φορά που η μαμά της βάζει μια φωτογραφία της στα social media.


https://www.instagram.com/p/CDyOcWgHf4D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Λάσπα είναι μια σούπερ μαμά και έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στην ελληνική showbiz. Όταν δεν δημοσιεύει δικές της φωτογραφίες στο instagram, μας δείχνει τις κούκλες κόρες της.

Δείτε φωτογραφίες των κοριτσιών της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved