Σία Κοσιώνη: Να τι της έδωσε ο μικρός Δήμος για να έχει δύναμη στη δουλειά

Μια υπέροχη φωτογραφία δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη, δείχνοντάς μας πόσο πολύ την προσέχει και την αγαπά ο γιος της.

Σία Κοσιώνη: Να τι της έδωσε ο μικρός Δήμος για να έχει δύναμη στη δουλειά

Ζει τα ωραιότερα χρόνια του γιου της. Εκείνα που ο μικρός Δήμος έχει απορίες για πολλά πράγματα και που έχει ενδιαφέρον για ό,τι υπάρχει γύρω του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η Σία Κοσιώνη αφιερώνει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της σε εκείνον κάνοντας πράγματα μαζί και δινόντάς του όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα μπορεί.

Βόλτες στην παλιά Αθήνα, την Ακρόπολη, τα Μουσεία, πάρκα, είναι μερικά από όλα εκείνα που θα κάνουν μαζί μέσα στην ημέρα τους και περισσότερο τα Σαββατοκύριακα που η δημοσιογράφος είναι αποδεσμευμένη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

siakossioni 1
siakossioni 3

Όσο προσέχει όμως εκείνη τον γιο της, τόσο την προσέχει και εκείνος. Θέλει η μαμά Σία να είναι γερή και δυνατή καθημερινά φροντίζοντας να έχει τις απαραίτητες δυνάμεις για να τα βγάλει πέρα στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει.

Πριν μερικές ημέρες η Σία Κοσιώνη έδειξε σε όλους μας τι της ετοίμασε ο μικρός Δήμος για να πάρει μαζί της στη δουλειά ώστε να έχει δύναμη.

Όπως μπορείτε να δείτε ένα ποτήρι με φυσικό χυμό και ένα καλαμάκι που επιμελήθηκε ο ίδιος (βλέπετε τον μικρό χάρτινο πλανήτη;) είναι εκείνο που της έδωσε (μαζί με το φιλάκι τους - όπως εμείς φανταζόμαστε) λίγο πριν φύγει για τη δουλειά.

sia kosioni ximos

"Όταν σου δίνει χυμό να πάρεις μαζί στη δουλειά για να έχεις δύναμη", σχολίασε η μαμά Σία γεμάτη περηφάνια. Πώς να μην είναι περήφανη άλλωστε για τον γιο της που τη σκέφτεται.

Τρία χρόνια μαμά - Τρία χρόνια γεμάτα ευτυχία

Η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ είναι μια υπέροχη μαμά. Είναι αρκετά προσεκτική στις αναρτήσεις που κάνει με τον γιο της και πάντα μας δείχνει με την πρώτη ευκαιρία όλα όσα κάνουν μαζί.

Πριν από μερικές ημέρες ο μικρός της έγινε 3 ετών και κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε σχολίασε:
«Να σε βλέπουμε, γιε μου, να μεγαλώνεις όμορφα, ελεύθερα, να κυνηγάς τα δικά σου συννεφάκια και να ορίζεις τη ζωή σου...» .

siakossioni 7

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις τελευταίες φωτογραφίες του μικρού Δήμου, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Σιδηρά κυρία των ειδήσεων του ΣΚΑΪ μπορεί να δείχνει "ατρόμητη" και "σκληρή" στον φακό, όμως μπροστά στον γιο της μεταμορφώνεται στην πιο γλυκιά και τρυφερή μαμά του κόσμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved