Κάτια Ζυγούλη: Το βίντεο με τον Αλέξανδρο μωρό, θα σας κάνει να λιώσετε

Ο γιος της ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Κάτια Ζυγούλη: Το βίντεο με τον Αλέξανδρο μωρό, θα σας κάνει να λιώσετε

Ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τον γιο της Αλέξανδρο όταν ήταν μωρό, δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη στο Instagram.

Ο μικρός κάθεται στον καναπέ και πραγματικά δεν σταματά να γελάει.

«Καλό μήνα σε όλους! Το κάλεσμα για χαμόγελα είναι εδώ!Σας στέλνω ένα βίντεο του μικρού Αλεξάνδρου με τον Μιχάλη που ξεκαρδίζονται, για να σας ανεβάσω διάθεση!Τα πρώτα δέκα χαμόγελα που θα ποστάρετε με tag, θα τα ανεβάσω στα stories μου!Για να σας δω να χαμογελάτε!», έγραψε η Κάτια Ζυγούλη.


https://www.instagram.com/p/CHCzNsFAZlF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αλέξανδρος είναι το δεύτερο παιδί του πρώην μοντέλου και του Σάκη Ρουβά, και πρόσφατα γιόρτασε τα 9α γενέθλιά του. Μοιάζει αρκετά και στους δύο γονείς του όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς βλέποντας τις φωτογραφίες του που αναρτούν στα social media.

alexandros rouvas 2

Άλλωστε η Κάτια Ζυγούλη είναι από τις μαμάδες της ελληνικής showbiz που αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο σπίτι και από τις δραστηριότητες που απολαμβάνει με τα παιδιά.

Το γνωστό ζευγάρι είναι περήφανο για την δεμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Τα τέσσερα παιδιά του, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο μικρός Απόλλωνας, είναι οι πρωταγωνιστές της ζωή του και κύριο μέλημά του είναι να έχουν παιδιά, μια φυσιολογική, ήρεμη και ευχάριστη ζωή.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη με τα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved