Γιώργος Χρανιώτης: Δε φαντάζεστε με ποιο τραγούδι ηρεμεί το μωρό

Ο ηθοποιός απολαμβάνει τους πρώτους μήνες με το μωρό στο σπίτι και από ότι φαίνεται η πατρότητα του πηγαίνει πολύ.

Γιώργος Χρανιώτης: Δε φαντάζεστε με ποιο τραγούδι ηρεμεί το μωρό

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Ιουνίου. Ο γιος τους είναι σήμερα δύο μηνών και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τόσο του ηθοποιού όσο και της συζύγου του, τους έχει πάρει τα μυαλά.

Ο διάσημος μπαμπάς χαρακτηρίζεται για το χιούμορ του και πάντα οι αναρτήσεις του είναι ιδιαίτερα απολαυστικές. Τις τελευταίες εβδομάδες τόσο ο ίδιο, όσο και η σύζυγός του δε σταματούν να απαθανατίζουν το αγγελούδι τους με τον φωτογραφικό φακό και να μοιράζονται μαζί μας τις πρωτόγνωρες για αυτούς στιγμές της καθημερινότητάς.

Πριν από μερικές ημέρες, η Γεωργία Αβασκαντήρα ανέβασε ένα υπέροχο Insatgram Story στο οποίο μας δείχνει τον ηθοποιό να προσπαθεί να κοιμίσει τον γιο τους. Ο Γιώργος Χρανιώτης κρατάει στην αγκαλιά του το δύο μηνών μωρό του και τον κουνάει στον ρυθμό ενός... ροκ τραγουδιού. Πάντως, από ότι φαίνεται, το μωράκι είναι ήρεμο και το απολαμβάνει πολύ.



Ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της συζύγου του, ο Γιώργος Χρανιώτης φαίνεται ότι ήταν πολύ υποστηρικτικός σε ότι αφορά το νέο μέλος της οικογένειας. Και μετά τη γέννησή του όμως, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζουν οι δύο γονείς στα social media μαρτυρούν ότι είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο του. Δείτε φωτογραφίες του ηθοποιού με το μωρό στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved