Γιώργος Χρανιώτης: Το βίντεο με τον γιο του που μας έκανε να «λιώσουμε»

Ο Γιώργος Χρανιώτης λατρέυει να περνάει χρόνο με το μωρό του. 

Γιώργος Χρανιώτης: Το βίντεο με τον γιο του που μας έκανε να «λιώσουμε»

Ο γιος του ηθοποιού και της Γεωργίας Αβασκαντήρα, γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και τους έχει πάρει τα μυαλά. Οι αναρτήσεις τους με το νέο μέλος είναι πολλές και μαρτυρούν πόσο ξετρελαμένοι είναι μαζί του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας μπαμπάς στοργικός που απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τον γιο του και βοηθάει τη σύζυγό του τους ιδιαίτερους αυτούς πρώτους μήνες. Λίγες εβδομάδες πριν, είδαμε ένα story στο οποίο κοίμιζε το μωρό με το πιο αναπάντεχο τραγούδι και μόλις πριν μερικές ημέρες ανέβασε ένα ακόμα βίντεο μαζί του.

Ο ηθοποιός μιλάει στο τριών μηνών μωρό του, το χαιδεύει και παίζουν με τις... πατούσες τους. Το βίντεο είναι άκρως απολαυστικό και θα σας κάνει να λιώσετε, όπως κι εμάς.



Ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της συζύγου του, ο διάσημος μπαμπάς φιανόταν ότι ήταν πολύ υποστηρικτικός σε ότι αφορά το νέο μέλος της οικογένειας. Και μετά τη γέννησή του όμως, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζουν οι δύο γονείς στα social media αποδεικνύουν ότι η πατρότητα του πηγαίνει πολύ. Δείτε φωτογραφίες του ηθοποιού με το μωρό στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved