Ούτε που φαντάζεστε τι έβαλε τη Σίσσυ Χρηστίδου να κάνει, ο γιος της Φίλιππος (vid)

Τη λατρεύουμε! Είναι μια υπέροχη μαμά και αυτό φαίνεται!

Ούτε που φαντάζεστε τι έβαλε τη Σίσσυ Χρηστίδου να κάνει, ο γιος της Φίλιππος (vid)

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως γνωρίζετε έχει δικό της κανάλι στο YouTube, εκτός όμως από δικά της βίντεο δημοσιεύει πού και πού, βίντεο που τη δείχνουν παρέα με τους γιους της.

Να σας θυμίσουμε την τελευταία φορά που ο γιος της Φίλιππος την έβαψε;

Αυτή τη φορά και επειδή οι γιοι της βρίσκονταν μεσούσης της πρώτης εβδομάδας του Νοέμβρη στο σπίτι (τον λόγο τον αποκαλύπτει η ίδια στο βίντεο) αποφάσισε να ρωτήσει τα παιδιά της τι βίντεο να κάνει, μιας και ο χρόνος της ήταν περιορισμένος επειδή βρισκόταν σχεδόν όλη την ημέρα στο σπίτι μαζί τους.

Την ιδέα την έδωσε για ακόμη μια φορά ο γιος της Φίλιππος, που της είπε να κάνει ένα βίντεο που θα τη δείχνει να παίζει Fortnite. Ξέρετε; Εκείνο το παιχνίδι που έχει ξετρελάνει όλα τα παιδιά;

Ωστόσο, για τη Σίσσυ δεν ήταν κάτι εύκολο αυτό και αποδείχτηκε challenge. Γιατί; Μα φυσικά γιατί η μαμά Σίσσυ δεν τα πάει και πολύ καλά με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Όπως εξηγεί και η ίδια είναι αυστηρή με τις «μπλε» οθόνες. Ο γιος της Φίλιππος που είναι 11 ετών μπορεί να παίζει μόνο μια ώρα ηλεκτρονικά παιχνίδια την Κυριακή και ο Μάικ, που είναι πιο μικρός, πολύ λιγότερο. Στο σπίτι της μέσα στην εβδομάδα δεν ανοίγει η τηλεόραση, δεν πιάνουν συσκευές στα χέρια τους τα παιδιά και προτιμά τα παιχνίδια έξω από το σπίτι ή τα επιτραπέζια παρά τα ηλεκτρονικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη Σίσσυ να προσπαθεί να παίξει Fortnite. Θα ξεκαρδιστείτε από τις αντιδράσεις της, τον τρόπο που προσπαθεί να παίξει και τα σχόλιά της. Εμείς τη ΛΑ-ΤΡΕ-ΨΑ-ΜΕ!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved