Ελένη Μενεγάκη: Αυτά που την κάνουν μια σούπερ μαμά

Η Ελένη Μενεγάκη έγινε 51 και με αφορμή τα γενέθλια της θυμόμαστε όλους τους λόγους που την κάνουν μία τρυφερή και σούπερ μαμά.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά που την κάνουν μια σούπερ μαμά

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες της ελληνικής showbiz. Με τριάντα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση μέχρι και την περασμένη σεζόν, η λαμπερή παρουσιάστρια κατάφερε να μπει στο σπίτι κάθε νοικοκυριού και στις καρδιές εκατομμύρια ανδρών αλλά κυρίως γυναικών.

Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει είναι ότι, αν και πάντα λαμπερή και απαστράπτουσα, ήταν και είναι μία γυναίκα της διπλανής πόρτας, μία τρυφερή μητέρα, μία εργαζόμενη γυναίκα, η φίλη που θα μπορούσαμε όλες να έχουμε. Είναι αυθεντική, δεν διστάζει να τσαλακωθεί και κάνει πάντα τον κόσμο να ταυτιστεί μαζί της γιατί ό,τι λέει, το λέει από καρδιάς.

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα γιορτάζει τα 51α πρώτα γενέθλιά της και παρόλο που πλέον δεν μας κρατά συντροφιά καθημερινά μέσα από τηλεοπτικούς μας δέκτες, παραμένει στην καρδιά μας.

Όλα αυτά τα χρόνια η Ελένη ήταν άψογη επαγγελματίας, προτεραιότητά της όμως ήταν και είναι η οικογένειά της και επάξια κερδίζει τον τίτλο της σούπερ μαμάς. Ας δούμε παρακάτω όλους τους λόγους.

Έχει «χτίσει» μία δυνατή σχέση με τα παιδιά της

Μπορεί το πρόγραμμά της να ήταν ανέκαθεν γεμάτο λόγω της καθημερινής εκπομπής και των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Ελένη όμως κατάφερε να χτίσει μία δυνατή σχέση με όλα της τα παιδιά και η παρουσία τους στην τελευταία εκπομπή της τον περασμένο Μάιο, είναι η απόδειξη. Ο Άγγελος, η Βαλέρια, η Λάουρα και η μικρή Μαρίνα ήταν εκεί για να στηρίξουν τη μητέρα τους και όλοι θυμόμαστε το τρυφερό στιγμιότυπο όταν έφυγε από το πλατό και πήγε πίσω από τις κάμερες, στο πλευρό τους.

valeria latsiou mimina instagram

Είναι μία εργαζόμενη μητέρα σαν όλες τις άλλες

Οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας την Ελένη Μενεγάκη ως μία λαμπερή περσόνα, πάντα όμορφη και περιποιημένη. Δεν παύει όμως να είναι μία εργαζόμενη μητέρα σαν όλες τις άλλες. Εκτός πλατό, η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μαμά που απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της. Με κάθε ευκαιρία πηγαίνουν εκδρομές, βόλτες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες από αυτές τους τις εξορμήσεις αμακιγιάριστη, με φόρμες και αθλητικά.

elenimenegaki 119795896 959887937834892 9007757512602173761 n

Όπως έχει αποκαλύψει και στον αέρα της εκπομπής της, συχνά μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει από μακαρονάδες που λατρεύουν όλοι στην οικογένεια, μέχρι σπιτική τούρτα για τα γενέθλια της μικρής της κόρης, τρουφάκια και όσπρια. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει και το κολατσιό που ετοιμάζει για τα παιδιά της στο σχολείο.



Μαθαίνει από τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη μαθαίνει από τα παιδιά της και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι εκείνα ευθύνονται που έμαθε να χρησιμοποιεί το Instagram και να μοιράζεται μαζί μας όλες αυτές τις φωτογραφίες και τα stories. Αυτό τουλάχιστον είχε αποκαλύψει η ίδια σε μία από τις εκπομπές της:

«Δε σας έκανε εντύπωση που ανέβασα story στο Instagram, ενώ δεν ξέρω; Ούτε τώρα ξέρω να το κάνω, το ξέχασα. Είπα στη Λάουρα "Βοήθα παιδί μου τη μανούλα να κάνει δύο καινούργια πράγματα.."».

Ξέρει να βάζει όρια

Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει μιλήσει για τη μητρότητα στην εκπομπή της και έχει πει την άποψή της για διάφορα θέματα μέσα από προσωπικά της βιώματα.



Με τα παιδιά της είναι και φίλοι

Αυτό είναι ακόμα πιο εμφανές όσο εκείνα μεγαλώνουν. Ο Άγγελος Λάτσιος γιόρτασε πριν μερικές ημέρες τα 18α γενέθλιά του και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να κάνει αναρτήσεις με τη μητέρα του ή να της σχολιάζει σε φωτογραφίες της. Δύο χρόνια πριν, στα 49α γενέθλια της παρουσιάστριας, ο γιος της ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας:

«Xronia polla mama❤️❤️❤️ @elenimenegaki sagapo.. para poli❤️»

aggelos latsios 42717345 494523204378560 8154159185420768232 n

Αναδείκνυε θέματα για την οικογένεια και τη μητρότητα στην εκπομπή της

H Ελένη Μενεγάκη μιλούσε αρκετά συχνά για τη μητρότητα στην εκπομπή της. Μάλιστα σε μία από αυτές είχε αποκαλύψει ότι και η ίδια διαβάζει στο Mothersblog.gr θέματα που αφορούν τη μητρότητα και το παιδί.

Τα δικά της παιδιά, μπορεί πλέον να έχουν μεγαλώσει αρκετά, αλλά μία μαμά δε σταματάει ποτέ να ανησυχεί για αυτά και θέλει συνεχώς να ενημερώνεται για ό,τι μπορεί να τα απασχολεί.





Είναι φειδωλή με τις αναρτήσεις των παιδιών της στα social media


H Ελένη Μενεγάκη έχει πάνω από 1.200.000 followers και κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες likes. Στις περισσότερες βλέπουμε την ίδια να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, ανεβάζει όμως και φωτογραφίες των παιδιών της, αν και όχι πολύ συχνά. Σχεδόν σε όλες φροντίζει να κρύβει τα πρόσωπά τους και αυτές είναι οι φωτογραφίες που πάντα συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes και σχόλια των θαυμαστών της.

Με αφορμή τα γενέθλιά της εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

Χρόνια πολλά μαμά Ελένη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved