«Έτσι θα πάνε και οι επόμενες μέρες;» - Σε απόγνωση η γνωστή Ελληνίδα μαμά

Είναι στο σπίτι σε καραντίνα με τις κόρες της. 

«Έτσι θα πάνε και οι επόμενες μέρες;» - Σε απόγνωση η γνωστή Ελληνίδα μαμά

Η γνωστή δημοσιογράφος παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι προληπτικά με τις κόρες της καθώς την περασμένη εβδομάδα ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Καθώς ο ιός για να εκδηλωθεί θέλει κάποιες μέρες, η γνωστή μαμά, παραμένει απομονωμένη στο σπίτι με τα δύο κορίτσια και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έχει ανεβάσει διάφορα βίντεο από το πώς περνά τη μέρα της και έχει απαντήσει σε ερωτήσεις πολλών followers της σχετικά με το πώς την ...παλεύει τόσες μέρες κλεισμένη στο σπίτι με δύο παιδιά.

Μεταξύ των φωτογραφιών που ανέβασε - ως απάντηση εν μέρει - ήταν και η αυτή που θα δείτε παρακάτω: παιχνίδια παντού σκορπισμένα στο πάτωμα, κοινώς ένας χαμός. «5η μέρα καραντίνας. Έτσι θα πάνε και οι επόμενες μερούλες; Ήρεμα ρωτώ» , διερωτήθηκε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

elianoula

Όπως είναι φυσικό απέχει και από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

elianaxrusikopoulou

Μάλιστα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, - γιατί αυτή είναι η γνωστή μαμά,- όταν βγήκε πρώτη μέρα στην εκπομπή σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της περιέγραψε πώς συνέβη:

«Τι έπαθα...Να συμβεί σε εμένα αυτό το πράγμα; Ήμουν σε αυτό το σπίτι την Παρασκευή το βράδυ με τα παιδιά. Ο άντρας μου δεν ήταν και έρχεται τώρα απέξω και μας φέρνει τρόφιμα».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να επαναλάβει το τεστ και να βγει και αυτό, αρνητικό.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει από την περίοδο του ...εγκλεισμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved