Παπαγιάννης: Ο γιος του κλέβει ξανά την παράσταση στις νέες φωτογραφίες του

Δεν υπάρχει φωτογραφία του μικρού Νικήτα που να μην εντυπωσιάζει!

Παπαγιάννης: Ο γιος του κλέβει ξανά την παράσταση στις νέες φωτογραφίες του

Οι δύο ηθοποιοί Αγγελική Δαλιάνη και Μάνος Παπαγιάννης, προσπαθούν κάθε μέρα να βρίσκουν τρόπους να περνάει ευχάριστα η ώρα τους μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Κάτι που θα έχετε καταλάβει εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, αφού o Μάνος Παπαγιάννης, φημίζεται για το χιούμορ και τις φάρσες του.

Αυτή τη φορά δεν τρόμαξε τα παιδιά, δεν τους έκανε φάρσα. Κάθε άλλο... Αποφάσισε να βάψουν το πρόσωπό τους με αφορμή το Halloween και για ακόμη μια φορά ο μικρός γιος τους ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση.

Στη φωτογραφία που θα δείτε η Λυδία απολαμβάνει το βάψιμο που έχει στο πρόσωπό της (φαίνεται από το χαμόγελό της) σε αντίθεση με τον μικρό Νικήτα που φαίνεται να είναι έτοιμος να βάλει τα... κλάματα!


https://www.instagram.com/p/CGnMuuKhxWd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Halloween is on its way baby!!!! @aggelikidaliani", σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες ο γνωστός ηθοποιός.

Η φατσούλα του και στις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε ο Μάνος Παπαγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είναι αξιολάτρευτη και εκείνη που τραβά τα βλέμματα.

Μάταια η μεγάλη του αδερφή κάνει τα πάντα για να τον κάνει να γελάσει... εκείνος μάλλον απογοητεύτηκε από το facepainting που του έκαναν.

Οι πιο όμορφες φωτογραφίες του Νικήτα

Ο Νικήτας μάλλον είναι η "φάτσα" της οικογένειας Παπαγιάννη. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από την πρώτη στιγμή που θα δει τις φωτογραφίες του στα social accounts των γονιών του.

Δείτε τις φωτογραφίες που εμείς ξεχωρίζουμε και μας αρέσουν στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved