Κάτια Ζυγούλη: Η κουζίνα της μοιάζει βομβαρδισμένο τοπίο-Δείτε το βίντεο

Αλήθεια σε πόσες από εσάς έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;

Κάτια Ζυγούλη: Η κουζίνα της μοιάζει βομβαρδισμένο τοπίο-Δείτε το βίντεο

Με μια σειρά από insta stories η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ατυχία που είχε το Σαββατοκύριακο.

"Η ώρα είναι οκτώ παρά το βράδυ Σάββατο, θέλω να σας μοιραστώ... ότι είμαι ένας άνθρωπος όσον αφορά την τάξη και την καθαριότητα και γενικότερα το συμμάζεμα...", ξεκίνησε να λέει ενώ παράλληλα η μικρή Αριάδνη σφύριζε και συνέχισε. " Σήμερα Σάββατο λοιπόν... επειδή όλες τις άλλες μέρες δούλευα, και δεν είχα μαγειρέψει ξύπνησα το πρωί και έβγαλα το άχτι μου... έφτιαξα δηλαδή δύο φαγητά ένα εκ των οποίων ήταν το παστίτσιο. Όπως καταλαβαίνετε δεν ξέρω πόσες κατσαρόλες θέλει μια γυναίκα για να φτιάξει παστίτσιο, εγώ συγκεκριμένα θέλω 3 και το άλλο ήταν λεμονάτο με ρύζι που ήθελε δύο κατσαρόλες, συνειδητοποίησα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση ότι έχει κοπεί το νερό λόγω μιας βλάβης στην περιοχή!".

Αποκαλύπτοντας λοιπόν η μαμά Κάτια όλα όσα έζησε την ημέρα του Σαββάτου συνέχισε, δείχνοντάς μας το χάος που επικρατούσε στην κουζίνα. Όπως θα δείτε και εσείς ο νεροχύτης της μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.





Όπως είναι γνωστό η Κάτια είναι μια αφοσιωμένη και δοτική μαμά. Λατρεύει και τα τέσσερα παιδιά της και προσπαθεί να τους αφιερώνει χρόνο. Ένα από αυτά που της αρέσει να κάνει είναι να τους μαγειρεύει. Να σας θυμίσουμε το φαγάκι (μακαρόνια με κιμά) που έφτιαξε παρέα με τον θείο των παιδιών Αποστόλη Ρουβά;

Στη gallery που ακολουθεί, δείτε τις φωτογραφίες από αυτό το αξιολάτρευτο οικογενειακό στιγμιότυπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved