Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σνακ που ανακάλυψε τελευταία και ξετρελάθηκε

Προσέχει τη διατροφή της και φαίνεται. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σνακ που ανακάλυψε τελευταία και ξετρελάθηκε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την περίοδο αυτή είναι στα καλύτερά της. Παρουσιάζει για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία στον Alpha την εκπομπή «Happy Day» και είναι πιο fit από ποτέ.

Μετά από τρεις γέννες, η όμορφη παρουσιάστρια είναι σε άψογη φόρμα με ένα κορμί…λαμπάδα.

Η αλήθεια είναι ότι με τρία παιδιά στο σπίτι το τρέξιμο είναι καθημερινό, ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει να τρέφεται σωστά.

Προσέχει λοιπόν την διατροφή της τρώγοντας νόστιμα και υγιεινά. Μάλιστα μοιράστηκε μαζί μας ένα νόστιμο σνακ που πρόσφατα ανακάλυψε: ψητά λαχανικά με σόγια!

tstimtsili

Τα beauty tips και η διαλειμματική δίαιτα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξή της στο 7 μέρες tv είχε μιλήσει για τα beauty tips που ακολουθεί αλλά και πώς καταφέρνει να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της.

Οσον αφορά τη φροντίδα του προσώπου της ακολουθεί τις συμβουλές της γιαγιάς και της μαμάς. «Ύπνος για να βγαίνει το πρόγραμμα, να... ξεβαφόμαστε για να αναπνέει το δέρμα μας. Δεν πίνω. δεν καπνίζω, πίνω νερά. Τα απλά κλασικά αγαπημένα, τα οποία εφαρμόζω ευλαβικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσο για τη διατροφή της; Είπε ότι ακολούθησε μια διατροφή, «την οποία δεν συστήνω, γιατί πρέπει να ξέρουμε τι μας ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες μας και με αυτό που μας προτείνει ο διατροφολόγος. Εγώ έκανα διαλειμματική δίαιτα ή 16/8. Για 16 ώρες δεν τρως τίποτα και για 8 τρως ό,τι θες. Την έκανα για ένα τρίμηνο, έχασα τα τελευταία κιλά που ήθελα και από τότε προσπαθώ να τα διατηρήσω. Βασίζεται στη νηστεία κι εμένα μου ταίριαξε», πρόσθεσε η όμορφη παρουσιάστρια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πρόσφατες φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή που αποδεικνύουν ότι είναι σε άριστη φόρμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved