Κάτια Ζυγούλη: Μαγείρεψε για τα παιδιά της αλλά εκείνα προτίμησαν το φαγητό του θείου Αποστόλη Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη μαγειρεύει με τον αδερφό του Σάκη και ζητούν από τα παιδιά να διαλέξουν το καλύτερο φαγάκι. Ποιος έφτιαξε πιο νόστιμα μακαρόνια με κιμά; Η μαμά ή ο θείος;

Κάτια Ζυγούλη: Μαγείρεψε για τα παιδιά της αλλά εκείνα προτίμησαν το φαγητό του θείου Αποστόλη Ρουβά

H Κάτια ζήτησε από τον Αποστόλη, τον αδερφό του Σάκη Ρουβά να φτιάξουν μακαρόνια με κιμά για την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τα παιδιά, ποιος θα φτιάξει τη μακαρονάδα που θα δοκιμάσουν.

Στο καινούριο της βίντεο στο YouTube,που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη μαγειρεύει μακαρόνια με κιμά με τον δικό της μαμαδίστικο τρόπο και ο Αποστόλης φτιάχνει μακαρόνια με κιμά με τον δικό του επαγγελματικό τρόπο.

«Λοιπόν, θα φτιάξουμε μακαρόνια με κιμά ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τον πιο επαγγελματικό Αποστόλη εσύ, εγώ με τον εμπειρικό γνωστό μαμαδίστικο τρόπο, θα έρθουν τα παιδιά από το σχολείο, θα τους βάλουμε να δοκιμάσουν και μετά θα ψηφίσουν ποιο είναι το καλύτερο!», ακούγεται να λέει η Κάτια Ζυγούλη στην αρχή του βίντεο φορώντας ποδιά και αρχίζοντας να μαγειρεύει ταυτόχρονα με τον κουνιάδο της.

katia zygouli apostolis royvas makaronia me kima 10

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής η μαμά Κάτια δεν δίστασε να δείξει τον μώλωπα στο πρόσωπό της που προκλήθηκε από χτύπημα του μικρού Απόλλωνα. Όπως η ίδια εξήγησε είναι το «μαμαδίστικο παράσημό της», καθώς όπως κρατούσε τον μικρό στην αγκαλιά της,έκανε μια απότομη κίνηση με το κεφαλάκι του και την χτύπησε άθελά του.

katia zygouli apostolis royvas makaronia me kima 11

Η Συνταγή της Κάτιας Ζυγούλη για μακαρόνια με κιμά

Υλικά:

  • Καρότο
  • Πράσινη πιπεριά
  • Κολοκυθάκι
  • ξερό κρεμμύδι
  • κιμά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • μπέικον
  • χυμό ντομάτας
  • λίγη ζάχαρη

Περάστε από το μπλέντερ τα λαχανικά για να τα πολτοποιήσετε. Τσιγαρίστε τα. Μόλις σωθούν τα υγρά τους ρίξτε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για να το τσιγαρίζετε και αυτό. Προσθέστε κιμά, μπέικον και σβήστε με κρασί. Μόλις εξατμιστεί το κρασί, προσθέστε τον χυμό ντομάτας, αλάτι, λίγη ζάχαρη και αφήστε τη σάλτσα να δέσει. Στο τέλος προσθέστε λίγο θυμάρι και λίγη ρίγανη.

katia zygouli apostolis royvas makaronia me kima 12

Η Συνταγή του Αποστόλη Ρουβά για μακαρόνια με κιμά

Ο ίδιος αναφέρει στο βίντεο ότι χρησιμοποίησε καρότο, κρεμμύδι ξερό, πράσο, μπέικον και χυμό ντομάτας για να φτιάξει τον δικό του κιμά.

Τα παιδιά επιστρέφουν στο σπίτι

Η Κάτια και ο Αποστόλης τοποθετούν τα πιάτα στο τραπέζι και μόλις τα παιδιά μπαίνουν στην κουζίνα, τους ζητούν να δοκιμάσουν και από τα δύο πιάτα, διαλέγοντας το αγαπημένο τους στο τέλος.

katia zygouli apostolis royvas makaronia me kima 14

Χωρίς να ξέρει ο Αλέξανδρος, η Αναστασία και η Αριάδνη ποιο πιάτο ανήκει σε ποιον, δοκιμάζουν

Τα παιδιά δοκιμάζουν και πρώτη η Αναστασία λέει: «Εμένα μου αρέσει αυτό!», δείχνοντας το πιάτο που έφτιαξε ο θείος της.

Έπειτα δοκιμάζει ο Αλέξανδρος και διαλέγει το ίδιο πιάτο. Η Αριάδνη που δεν σταματά να τρώει από το πιάτο που έφτιαξε η μανούλα της, διαλέγει το πρώτο πιάτο. Όταν η Κάτια τους αποκαλύπτει ότι τα μακαρόνια που τους άρεσαν περισσότερο ήταν εκείνα που μαγείρεψε ο θείος τους ακούγεται η μικρή Αριάδνη να λέει στη μαμά της «Ε δεν πειράζει!» και η Αναστασία σπεύδει να κάνει μια αγκαλιά τη μαμά της!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες από τη στιγμή που τα παιδιά δοκιμάζουν το φαγητό της μαμάς και του θείου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved