Φαίη Σκορδά: Να τι έκανε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της (pics)

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με τους γιους της.

Φαίη Σκορδά: Να τι έκανε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της (pics)

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους είναι οι δύο γιοι τους και παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνούν όμορφες στιγμές με τα αγγελούδια τους.

Οι παρουσιαστές βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους και τα Σαββατοκύριακα είναι μοιρασμένα. Και οι δύο προσπαθούν να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν μια χαρά.

Τι έκαναν και πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακο

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου καθήκοντα είχε αναλάβει ο μπαμπάς Γιώργος Λιάγκας, που όπως φάνηκε και από την ανάρτησή του, πήγε τα παιδιά στο κολυμβητήριο για προπόνηση.


https://www.instagram.com/p/CGKWH5WAZHu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ηνία της φροντίδας έπειτα ανέλαβε η Φαίη Σκορδά που έδειξε μέσα από μερικά Insta stories τι έκανε με τους γιους της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έδειξε πώς κατάφερε να χωρέσει δύο ποδήλατα στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της και αργά το βράδυ όπως θα δείτε και στη gallery παρακάτω έκανε χουζούρι με τα αγόρια της στο κρεβάτι σχολιάζοντας "Έρωτας" .

Όπως φαίνεται η μαμά Φαίη "κατεβάζει διακόπτες" το Σαββατοκύριακο και αφιερώνει αποκλειστικά χρόνο στα παιδιά της δημιουργώντας υπέροχες αναμνήσεις μαζί τους.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί μαζί με μερικές ακόμη από την καθημερινότητα με τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved