Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της δεν ήθελε να φωτογραφηθεί και να τι έκανε

Τι κι αν η Κατερίνα Καραβάτου ήθελε να βγάλει μια φωτoγραφία τον γιο της; Εκείνος είχε διαφορετική άποψη.

 

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της δεν ήθελε να φωτογραφηθεί και να τι έκανε

Η γνωστή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες των παιδιών της.

Η Αέλια και ο Αρίωνας είναι οι μεγάλες αγάπες της ζωής της και είναι λογικό να θέλει να μοιραστεί στα social media, μερικές μόνο, από τις πολλές όμορφες στιγμές μαζί τους.

Εννοείται ότι φροντίζει πάντα να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αφού τόσο η ίδια όσο και ο Κρατερός Κατσούλης, θέλουν τα παιδιά τους να μην εκτίθενται υπερβολικά , σε αυτή την ηλικία, στα φώτα της δημοσιότητας.

Η γλυκιά μαμά πήγε λοιπόν τις προάλλες με τον γιο της, στο σούπερ μάρκετ και αποφάσισε να τον απαθανατίσει. Ο Αρίωνας όμως δεν συμμερίστηκε την επιθυμία της και μόλις άκουσε το κλικ, έβαλε μπροστά το χέρι του.

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε αυτή τη φωτογραφία σχολιάζοντας με χιούμορ « Όχι φωτογραφίες παρακαλώ».

karavatou gios

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της αρνείται να ποζάρει στη μαμά του.Το καλοκαίρι όταν προσπάθησε να τον βγάλει φωτογραφία με το όμορφο καπελάκι του πάλι δεν τα κατάφερε.

«Είναι κι εσάς τα παιδάκια σας η περίπτωση που όταν λες: «μωρό μου, κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία», απλώς κάνουν τα πάντα για να μη βγει?! (Και κάπως έτσι βγαίνουν πάντα οι πιο αστείες και οι πιο χαριτωμένες...).», είχε σχολιάσει τότε η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της καλοκαιρινής φωτογραφίας.

katerinakaravatou summer

Η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς πολύ τρυφερές φωτογραφίες με το Αρίωνα, μερικές από τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved