Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φώτο του Θέμη και των παιδιών στο καμαρίνι της

Η Σταματίνα μας έδειξε τις οικογενειακές φωτογραφίες που έχει στο καμαρίνι της και είναι υπέροχες. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φώτο του Θέμη και των παιδιών στο καμαρίνι της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Ξυπνάει νωρίς, προετοιμάζει τα παιδιά της για το σχολείο κι έπειτα αναχωρεί και η ίδια για τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha και το πλατό του Happy Day.

Και φέτος την απολαμβάνουμε κάθε πρωί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.


https://www.instagram.com/p/CBdhcILj3uq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οικογένεια όμως είναι πρώτη της παρουσιάστρια και αυτό είναι εμφανές ακόμα και στο... καμαρίνι της.

Η διάσημη μαμά ανέβασε χθες ένα Instagram Story από το καμαρίνι της και στο background είδαμε τις φωτογραφίες που έχει επιλέξει για να διακοσμήσει τον προσωπικό χώρο της δουλειά της.

Σε πρώτο πλάνο μία κορνίζα με την ίδια και τον σύζυγό της, τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, με τον οποίο φέτος γιόρτασαν τα εννέα χρόνια γάμου. Δίπλα ακριβώς μία φωτογραφία και πάλι με τον σύζυγο της, αυτή τη φορά όμως και με τις κόρες της. Η φωτογραφία είναι από τη διπλή βάφτιση των κοριτσιών, Νάγια και Μαίρη, τον Σεπτέμβριο του 2016. Οι φωτογραφίες της εκθαμβωτικής παρουσιάστριας ντυμένη στα λευκά είχαν κάνει το γύρο των media.

Οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά και τον σύζυγό της όμως, έχει διακοσμήσει και πάνω στον καθρέφτη. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved