Φαίη Σκορδά: Διαβάζει τον γιο της ιστορία (pics)

Το …πρόγραμμα έχει και μουσική.

Φαίη Σκορδά: Διαβάζει τον γιο της ιστορία (pics)

Η Φαίη Σκορδά είναι μια εργαζομένη μαμά με ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Με την επιστροφή της λοιπόν στο σπίτι μετά το τέλος της εκπομπής «Το Πρωινό», ξεκινά ο δεύτερος γύρος με τα διαβάσματα και τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών της.

Δραστηριότητες

Eίναι γνωστό ότι οι γιοι της λατρεύουν την κολύμβηση όπως και ο μπαμπάς τους Γιώργος Λιάγκας, οπότε μία από τις δραστηριότητές τους είναι και το κολυμβητήριο. Παράλληλα όμως ασχολούνται και με άλλα χόμπι όπως το ποδόσφαιρο αλλά και το Taekwondo που ξεκίνησε ο Δημήτρης.

Και μέσα στο απογευματινό τρέξιμο για τις δραστηριότητες υπάρχει και το διάβασμα. Ο Γιάννης είναι 9 ετών και πηγαίνει Δ’ Δημοτικού. Το πρόγραμμά του είναι σαφώς πιο φορτωμένο από εκείνο του αδελφού του.

Χθες λοιπόν η Φαίη Σκορδά, που επιλέγει συνήθως να δημοσιεύει Insta Story με τα παιδιά, ανέβασε φωτογραφίες που δείχνει τον γιο τη να διαβάζει ιστορία ( υποθέτουμε με τη συνδρομή της μανούλας) ενώ σε μια άλλη φωτογραφία μας έδειξε το μουσικό όργανο που έχει ο Δημήτρης στο σχολείο στο μάθημα μουσικής.

fai 2

Πρόκειται για ένα μεταλλόφωνο, το θυμάστε; Είναι κρουστό μουσικό όργανο που παίζεται με ένα ραβδί και αποτελεί τη μετεξέλιξη των ξυλοφώνων.

fai 1

Τρίτο παιδί

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει τους γιους της. Θα σκεφτόταν όμως το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού; Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε πει : «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση και δεν θα ήθελα να τα φέρω ( ξανά) σε δύσκολη θέση.»

Δείτε στη gallery ποιυ ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved