Ελληνίδα ηθοποιός φωτογράφισε τον σύζυγο με την 5 μηνών κορούλα τους

Η ηθοποιός απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της μητρότητας. 

Ελληνίδα ηθοποιός φωτογράφισε τον σύζυγο με την 5 μηνών κορούλα τους

Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Μάιο και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Είναι ενεργή στα social media, δεν ανήκει όμως στους celebrities που αναρτούν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στο λογαριασμό τους. Η νέα μαμά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μόνο όταν το αισθανθεί, και τους τελευταίους μήνες πρωταγωνιστές σε αυτά είναι η λίγων μηνών κορούλα της.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Antenna "Γυναίκα χωρίς όνομα", Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.


https://www.instagram.com/p/CDYykDGJ423/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Στράτος, έγιναν γονείς πριν από μερικούς μήνες και συχνά η διάσημη μαμά ανεβάζει φωτογραφίες με το μωρό της από τη νέα της καθημερινότητα. Την τελευταία φωτογραφία την ανέβασε πριν μερικές ημέρες και είναι πραγματικά υπέροχη.

Η ηθοποιός, απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό τον σύζυγο της που παίζει με την πέντε μηνών κορούλα τους. Η φωτογραφία "ξεχειλίζει" από αγάπη και τρυφερότητα και συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η διάσημη μαμά από τη γέννηση της κόρης της κι έπειτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved