Αντετοκούνμπο: Η νέα φώτο του γιου του συγκέντρωσε σχεδόν 1 εκατ. likes

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε μία νέα φωτογραφία του μικρού Liam Charles. 

Αντετοκούνμπο: Η νέα φώτο του γιου του συγκέντρωσε σχεδόν 1 εκατ. likes

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μπασκετμπολίστες παγκοσμίως, είναι όμως κι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Ο γιος του, Liam Charles, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και το νέο του ερχομού του δημοσιοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media.

Ο διάσημος αθλητής αγαπάει πολύ τον θεσμό της οικογένειας. Είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του κι έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του. Όσον για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών 2,5 χρόνια πριν, τον λάτρευε και ονόμασε τον γιο του Charles προς τιμήν του.

O μικρός Liam Charles είναι πλέον οκτώ μηνών. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, απολαμβάνει την πατρότητα και θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητας του γιου του. Από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα, έχει μοιραστεί μαζί μας αρκετές φωτογραφίες του, αν και πολλές φορές τις διαγράφει μετά από κάποιο διάστημα.

Σε όλες ο μικρούλης είναι αξιολάτρευτος και οι φωτογραφίες με αυτόν πρωταγωνιστή, πάντα συγκεκτρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Την τελευταία φωτογραφία με τον γιο του, ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μερικές ημέρες πριν. Ο διάσημος μπαμπάς απόλαυσε μερικές στιγμές ξεκούρασης με την σύζυγό του, Mariah και τον γιο τους, μακριά από τα γήπεδα και τις προπονήσεις. Όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό κι έβγαλαν μία οικογενειακή φωτογραφία η οποία συγκέντρωσε σχεδόν ένα εκατομμύριο likes. Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας αυτή τη φορά επέλεξε να κρύψει το πρόσωπο του γιου του, ίσως γιατί ο μικρούλης μεγαλώνει και τα μόνιμα χαρακτηριστικά του γίνονται πλέον πιο ξεκάθαρα.

giannis antetokounmpo

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς με τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved