Δείτε τι έκανε η μαμά της Δούκισσας Νομικού με τον γιο της

Μαμά και γιος βγήκαν παρέα.

Δείτε τι έκανε η μαμά της Δούκισσας Νομικού με τον γιο της

Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού, Ούρσουλα δεν έχει αδυναμία μόνο στην κόρη και τα εγγόνια της αλλά και στον γιο της, Νικήτα.

Η οικογένεια Νομικού είναι πολύ δεμένη και αυτό το έχουμε διαπιστώσει όχι μόνο από τις αναρτήσεις της Δούκισσας Νομικού αλλά και από όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει για τη σχέση που έχει μαζί τους.

Και βέβαια ξεχωριστή είναι η αγάπη που τρέφει για τον αδελφό της.

«Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Από το Γυμνάσιο και μετά έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από επαγγελματικά μέχρι και προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο People.

Ακόμα περισσότερα πράγματα για τη σχέση της με τον αδελφό της είχε γράψει η ίδια στο blog της Dutchess Daily, που διατηρούσε στο queen.gr:

«Σου έχω ξαναμιλήσει για το δέσιμό μας, την αγάπη μας, τις πλάκες μας και τις βόλτες μας, τις συζητήσεις μας... Ναι, αυτές οι συζητήσεις που διαρκούσαν ώρες ολόκληρες μου λείπουν πολύ.

Βλέπεις, σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε αναλύαμε τα πάντα. Εκείνος μπορεί να μου μιλούσε για κάποιο κορίτσι (κοφτά και χωρίς πολλές λεπτομέρειες) ή για τη μπάλα και την αδικία που έγινε (λες και καταλάβαινα κάτι) κι εγώ του μιλούσα για το αγόρι που μου άρεσε στο σχολείο. Για κανένα δίωρο.

Του έλεγα την παραμικρή λεπτομέρεια (με κοίταξε 2 φορές στο διάλειμμα, μου χαμογέλασε μισή φορά στη γυμναστική, μου παραχώρησε τη σειρά του στο κυλικείο και άλλα τέτοια χαζά) και μετά του ζητούσα να μου πει τη γνώμη του: Άρεσα ή όχι στο αγόρι; Και ήθελα και επιχειρήματα.»

Όμως και ο αδελφός της είναι ένα παιδί που λατρεύει τους γονείς του όπως και την αδελφή του. Τις προάλλες λοιπόν ο Νικήτας βγήκε για καφέ με τη μητέρα του και ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία της μαμάς Ούρσουλας την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο.

mama doukissas

« Η μαμά μοιάζει απασχολημένη», έγραψε με χιούμορ ο γιος της.

Ο Νικήτας όμως δεν βγαίνει για φαγητό μόνο με τη μητέρα του. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα αδέρφια βρίσκουν χρόνο για να περάσουν μερικές ώρες μαζί. Αυτό δείχνει και η φωτογραφία που ακολουθεί.


https://www.instagram.com/p/CB8qAlggrL-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κι άλλες όμορφες οικογενειακές στιγμές της οικογένειας Νομικού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved