Δούκισσα Νομικού: Δεν φαντάζεστε τι έκανε χθες το πρωί στο σπίτι

Είχε ένα δημιουργικό πρωινό.

Δούκισσα Νομικού: Δεν φαντάζεστε τι έκανε χθες το πρωί στο σπίτι

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις Ελληνίδες μαμάδες που μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της στα social media.

Σε πολλές από αυτές, πρωταγωνιστές είναι τα δύο παιδιά της, o Σάββας και η Αναστασία.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί στη φροντίδα των παιδιών της καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην παρούσα φάση δεν την κρατούν μακριά τους πολλές ώρες.

Ο γιος και η κόρη της είναι τα δύο πλάσματα που της προσφέρουν απέραντη χαρά και ευτυχία γι΄αυτό και η ίδια απολαμβάνει κάθε λεπτό μαζί τους.

Καθόλη τη διάρκεια των διακοπών τους είχε δημοσιεύσει ορισμένες εκπληκτικές φωτογραφίες ειδικά με την κόρη της, την …κολλητή της όπως την αποκαλεί.


https://www.instagram.com/p/CDBQjlnnFsa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια τρελαίνεται να παίζει μαζί τους. Χθες λοιπόν το πρωί στρώθηκε στο πάτωμα και έφτιαξε μαζί με τη βοήθεια του Σάββα υποθέτουμε, ένα όμορφο πάζλ!

Μάλιστα ανέβασε σε insta story το πριν και το μετά της προσπάθειάς τους. Στη μία τα κομμάτια του παζλ είναι διασκορπισμένα στο πάτωμα και στη δεύτερη είναι ολοκληρωμένο, αποκαλύπτοντας ένα όμορφο γαλαξιακό τοπίο. Ο γιος της όπως μας έχει αποκαλύψει σε άλλο ποστ λατρεύει το διάστημα.


https://www.instagram.com/p/CFL-mpfHkhs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εμείς δεν πάμε ακόμη στο σχολείο, πάμε όμως στο διάστημα», είχε σχολιάσει η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε τις αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved