Άφιλτρη αγάπη: Δείτε τη νέα φώτο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον γιο της

Υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου, που δείχνουν τον έρωτα που έχει για τους γιους της.

Άφιλτρη αγάπη: Δείτε τη νέα φώτο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον γιο της

Μπορεί ο λογαριασμός της να είναι γεμάτος με φωτογραφίες της. Μπορεί να κάνει καθημερινά αναρτήσεις που αφορούν τη δική της ρουτίνα, τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τα ταξίδια που κάνει, όμως υπάρχουν και εκείνες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες που τη δείχνουν στο πλευρό των γιων της και αντικατοπτρίζουν απόλυτα την ανιδιοτελή αγάπη της προς εκείνους.

Ο Φίλιππος Ραφαήλ και ο Μιχαήλ Άγγελος, είναι οι μεγάλες αδυναμίες της παρουσιάστιας. Χαίρεται με τις χαρές τους, δακρύζει με τις λύπες τους και της "κόβονται τα πόδια" αν πάθουν κάτι.

Πριν μερικές ώρες η Σίσσυ, δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία που τη δείχνει χαλαρή στον καναπέ του σαλονιού της ενώ δίπλα της βρίσκεται ο ένας από τους δυο γιους της. Του κρατά τρυφερά το χέρι, έτσι όπως κρατούν όλες οι μαμάδες τα χέρια των παιδιών τους, όταν βρίσκονται ξαπλωμένα δίπλα τους.

«Αυτό το μικρό χέρι, αξίζει τα πάντα... ♥️», σχολίασε και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων (διάσημων και μη) έπεσαν βροχή.

Όπως βλέπετε δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από αυτή που μια μαμά χαλαρώνει έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της. Η αγάπη και η τρυφερότητα αντικατοπτρίζεται -όπως θα δείτε και εσείς- στη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου.

sissychristidou triferes foto me gious 1

Αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία που δείχνει τη Σίσσυ Χρηστίδου να απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς. Κάθε φωτογραφία με τα παιδιά της, δείχνει την αγάπη που έχει σε εκείνα και πως τα φίλτρα δεν έχουν σημασία. Από μόνο του το χαμόγελό της δείχνει αυτό που είδαμε και σήμερα. Τη μητρική αγάπη!

Δείτε αυτές που ξεχωρίσαμε, παρακατω:

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved