Αντιγόνη Δρακουλάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της

Η σπάνια φωτογραφία της πρωταγωνίστριας από τα Μυστικά της Εδέμ με τον γιο της.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη την οποία γνωρίσαμε κάποτε σαν Νόρα μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μυστικά της Εδέμ», παντρεύτηκε τον γιατρό Γιάννη Χαλικιά τον Φεβρουάριο του 2010, ενώ το 2016 έφερε στον κόσμο τον γιο τους, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή ευτυχία τους.

Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ο γιος της, της έχει κλέψει την καρδιά.

Χθες η Αντιγόνη Δρακουλάκη και με αφορμή τα γενέθλιά της δημοσίευσε μια καλοκαιρινή φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά της τον 4χρονο γιο της.

«Τώρα μετράω καλοκαίρια στην αγκαλιά μου γεμάτα ταξίδια, δροσερό αεράκι και αλμύρα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τις συγκινητικές σας ευχές !!! Ανταποδίδω όλα τα καλά❤️ #happybirthday #birrhdaygirl #hugsandkisses #loveyouall❤️ #actress #antigonidrakoulaki #comingsoon #shootingday #ertsocial»

gios antigoni drakoulaki 9

Η φωτογραφία είναι υπέροχη και σπάνια, καθώς η όμορφη ηθοποιός που θα έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε φέτος μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», δεν δημοσιεύει φωτογραφίες του γιους της, ούτε εκθέτει το προσωπάκι του στα social media.

Αν και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες του, σε καμία δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του. Αυτό που διακρίνεται μόνο μέσα σε αυτές, είναι η απέραντη αγάπη που του έχει η μητέρα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved