Σία Κοσιώνη: Το τελειότερο βίντεο με τον γιο της είναι αυτό (vid)

Ένα απολαυστικό βίντεο δημοσίευσε χθες βράδυ η Σία Κοσιώνη με τον γιο της και εμείς απλά δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε!

Σία Κοσιώνη: Το τελειότερο βίντεο με τον γιο της είναι αυτό (vid)

Βλέπετε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ δεν συνηθίζει να δημοσιεύει βίντεο με τον γιο της, γι' αυτό και ήταν έκπληξη για εμάς το χθεσινοβραδινό της βίντεο.

Αφού απόλαυσε τις διακοπές της στην Κρήτη, απ' όπου και δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα μέσα στο καλοκαίρι, επέστρεψε στην Αθήνα για να ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν και για να επανέλθει σιγά σιγά στην εργασία της.

Πριν επιστρέψει όμως στην ρουτίνα της, αφιερώνει όσο χρόνο της απομένει στον μοναχογιό της, Δήμο. Μαζί του πέρασε και τη χθεσινή μέρα, βγαίνοντας μια βόλτα στην όμορφη Αθήνα.

Ο μικρός Δήμος, όπως θα δείτε και εσείς, απολαμβάνει το ρόφημά του. Μάλιστα το απολαμβάνει τόσο πολύ, που κάποια στιγμή αποφασίζει να κάνει μπουρμπουλήθρες. Μάλιστα, μπουρμπουλήθρες. Κάτι που συνηθίζουν να κάνουν όλα τα μικρά παιδιά.

Όπως θα δείτε και εσείς δεν σταματά να φυσά στο καλαμάκι και να βλέπει τις φουσκάλες μέσα σtη βυσσινάδα του.

«Μπουρμπουλήθρες οι ελληνικές! ??????#bubbles #sourcherryjuice #kids #summer #playing #greece», σχολίασε η Σία Κοσιώνη κάτω από το βίντεο που έγινε ανάρπαστο και που είδαν πάνω από 10.000 χρήστες μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Όπως ήταν φυσικό βέβαια, τα likes καθώς και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Μάλιστα το ωραιότερο σχόλιο το είδαμε από μια θαυμάστριά της που της έγραψε:

«Και εδώ ταιριάζει η παρακάτω συνομιλία δυο μαμάδων:-τι χόμπυ έχει ο γιος σας; εμείς πάμε ποδόσφαιρο, σκάκι, προσκόπους, κολύμβηση και τένις! Εσείς;;- εμείς κάνουμε ολη μέρα μπουρμπουλήθρες!!!! Αυτό λοιπόν θυμήθηκα απόψε με αφορμή αυτό που ανεβάσατε!! Να χαίρεστε το παιδάκι σας και την κάθε ανέμελη στιγμή του!!!».

Πατήστε play και απολαύστε τον μικρό Δήμο να κάνει μπουρμπουλήθρες.



Το καλοκαίρι τους στην Κρήτη

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω στην όμορφη Κρήτη απόλαυσε τις διακοπές της η Σία Κοσιώνη με τον γιο της, Δήμο, ενώ κάποιες μέρες πήγε κοντά τους και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Η παρουσιάστρια δεν ανανέωνε τακτικά τον λογαριασμό της στο Instagram, φρόντιζε όμως πού και πού να μας δείχνει ότι χαλαρώνει και απολαμβάνει τις διακοπές της, είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο, είτε δείχνοντάς μας κάποια από τα μέρη που επισκέφθηκε.

Παρακάτω θα δείτε τις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές έτσι όπως τις δημοσίευσε η ίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved