Η Μαρία Λουίζα Βούρου μας δείχνει το υπέροχο παιδικό δωμάτιο του γιου της

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο όπως έχει διακοσμήσει η Μαρία Λουίζα Βούρου το δωμάτιο του γιου της!

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μας δείχνει το υπέροχο παιδικό δωμάτιο του γιου της

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Αν και δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με τον γιο της, όταν το κάνει το διαδίκτυο τρελαίνεται. Βλέπετε ανήκει σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους.

Ωστόσο, διατηρεί ανοιχτή επικοινωνία για θέματα μητρότητας με τις διαδικτυακές της φίλες και όσο μπορεί τις συμβουλεύει σε ό,τι έχει να κάνει με τη μητρότητα, την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική.

maria louiza bourou paidiko domatio 5

Πριν μερικές μέρες, ζήτησε από τις διαδικτυακές της φίλες να στείλουν τα ερωτήματά τους για να τους απαντήσει μέσα από τα Insta stories της και ανάμεσα στις ερωτήσεις ήταν εκείνη που της έκανε μια follower της σχετικά με τον ύπνο του μικρού Ιάσονα.

«Ο μικρούλης κοιμάται μόνος του στο δωμάτιό του;», ρωτήθηκε και αμέσως η Μαρία Λουίζα Βούρου απάντησε στη διαδικτυακή της φίλη δείχνοντας το δωμάτιο του μικρού.

«Ναι, κοιμάται από δύο μηνών στο κρεβάτι του. Έτσι κι αλλιώς είναι ανεπτυγμένος πολύ και δεν χώραγε στο πορτ μπεμπέ. Τώρα βέβαια το πόσο κοιμάται ας μην το συζητήσουμε!».

Όπως θα δείτε τα έπιπλα που έχει επιλέξει για το παιδικό δωμάτιο είναι σε γκρι χρώμα και είναι γεμάτο παιχνίδια.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία όμως, δημοσίευσε ακόμη μία που δείχνει την οικογένειά της να κάθεται στο πάτωμα του παιδικού δωματίου και να παίζει με τον μικρό μπομπιράκο της.

Αν θέλετε και εσείς να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο του παιδιού σας έτσι όπως έχει διακοσμήσει η Μαρία Λουίζα Βούρου, το παιδικό δωμάτιο του δικού της παιδιού δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved