Σίσσυ Φειδά: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε με την κόρη της

Μαμά και κόρη σε τρυφερές καλοκαιρινές στιγμές.

Σίσσυ Φειδά: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε με την κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά για ακόμα μια φορά μας εντυπωσίασε με την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η διάσημη μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνηθίζει να μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Το ίδιο έκανε καθόλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Μέσα από τις αναρτήσεις της πήραμε μια γεύση από τα μέρη που επισκέφτηκε το φετινό καλοκαίρι και μας έδειξε πώς πέρασε με την μοναχοκόρη της, Διώνη.

Η μικρούλα είναι ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι και η μητέρα της δεν σταματά το τελευταίο διάστημα να τη φωτογραφίζει. Την έχουμε δει να μαθαίνει μπάνιο στην πισίνα έχοντας δίπλα τον μπαμπά της, να ξαπλώνει με τη μαμά της στην παραλία, να κολυμπούν μαζί ή να ποζάρουν με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Αυτή τη φορά η Σίσσυ Φειδά δημοσιεύσε ακόμα δύο όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες δείχνοντας μας πώς πέρασε την Κυριακή με την Διώνη. Μαμά και κόρη είναι στην παραλία, και αφού απόλαυσαν το μπάνιο τους ξεκουράζονται στη σκιά.

«Sunny summer Sunday!!!☀️☀️☀️#mybaby #mylove #summerinthecity #summer #greece #greek» σχολίασε με καμάρι η γνωστή μαμά στη λεζάντα των φωτογραφιών και οι followers της έσπευσαν να κάνουν Like.

Δείτε τις φωτογραφίες καθώς και αρκετές ακόμα από τις διακοπές τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved