Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε βίντεο με σπάνιες φώτο από τον ονειρεμένο γάμο της

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έκλεισαν τέσσερα χρόνια γάμου και η ηθοποιός ανέβασε ένα σπάνιο βίντεο από τον γάμο τους. 

Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε βίντεο με σπάνιες φώτο από τον ονειρεμένο γάμο της

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι ένα ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι που έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από τέσσερα χρόνια, οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Καλλιθέας. Κουμπάροι τους οι καλοί τους φίλοι, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Γιώργος Σκέμπερης. Μετά το δημαρχείο, το ζευγάρι γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα σε γνωστό beach bar του Σουνίου και οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει αποδεικνύουν το ονειρεμένο σκηνικό και διακόσμηση που είχαν επιλέξει οι τότε νεόνυμφοι.

Το ζευγάρι είχε την επέτειό του την 1η Σεπτεμβρίου και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η Αλεξάνδρα Ούστα ανέβασε ένα βίντεο με φωτογραφίες του γάμου της. Το βίντεο αρχικά ανέβασε η εταιρεία που ανάλαβε τη διοργάνωση του γάμου κι έπειτα η ηθοποιός το έκανε share. Δείτε το παρακάτω.



Σε αυτό το ηθοποιοί είναι ενεργοί στα social media οι φωτογραφίες από τις πιο οικογενειακές τους στιγμές, είναι ελάχιστες. Μόνη εξαίρεση οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αλεξάνδρα Ούστα, μετά τη γέννηση του γιου της, Αυγούστου. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved