Φαίη Σκορδά: Ο γιος της ξεκίνησε Taekwondo - Δείτε την ανάρτησή της

Back to life, back to reality, back to school, back σε όλα! 

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της ξεκίνησε Taekwondo - Δείτε την ανάρτησή της

Η Φαίη Σκορδά έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μέχρι να αρχίσουν τα σχολεία, τα παιδιά της έχουν αρχίσει σιγά σιγά τη δική τους καθημερινότητα, αρχίζοντας από τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.

Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης και ο Δημήτρης λατρεύουν την κολύμβηση και μία από τις δραστηριότητες που υπάρχει στο πρόγραμμά τους είναι και αυτή. Το κολυμβητήριο είναι κάτι που δεν λείπει από το πρόγραμμά τους. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού ο μπαμπάς Γιώργος Λιάγκας, λατρεύει τη θάλασσα το κολύμπι ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Εκτός από την κολύμβηση όμως, η μαμά Φαίη αποκάλυψε ακόμη μια δραστηριότητα του μικρού Δημήτρη.

Όπως έδειξε η ίδια μέσα από ένα Insta story που δημοσίευσε, ο Δημήτρης άρχισε Taekwondo παρέα με τη φίλη του Σοφία. Για τον Δημήτρη είναι η πρώτη χρονιά, ενώ για τη Σοφία όχι. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από το χρώμα της ζώνης. Ο Δημήτρης φορά τη λευκή ζώνη ενώ η Σοφία την κίτρινη.

Τι προσφέρει το Taekwondo στα παιδιά

Όπως ανέφερε στο παρελθόν στο Mothersblog.gr o Νίκος Ιωαννίδης, Εκπαιδευτής Πολεμικών τεχνών - Μαχητικών αθλημάτων, οι πολεμικές τέχνες είναι ατομικό σπορ /μονάδας το οποίο όμως απαιτεί ομαδική εξάσκηση. Το παιδί μαθαίνει να εξελίσσεται ατομικά μέσα από ομαδική δουλειά. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης συνεργάζεται με διαφορετικούς παρτενέρ και εκπαιδεύει τον χαρακτήρα του στον σωστό ανταγωνισμό, στην κοινωνικότητα, στο πάθος και στη διάθεση της εξέλιξης. Όλα αυτά διαμορφώνουν έναν χαρακτήρα δυνατό και με αυτοπεποίθηση στις ικανότητες του γενικά και ειδικά.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη στο Instagram στη gallery που ακολουθεί. Μαζί θα δείτε και μερικά ακόμη σπορ που λατρεύουν οι γιοι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved