Ελληνίδα ηθοποιός ανέβασε την πιο τέλεια φώτο του τριών μηνών γιου της

Η διάσημη ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά μαμά στις αρχές Ιουνίου και διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένους περιόδους της ζωής της. 

Ελληνίδα ηθοποιός ανέβασε την πιο τέλεια φώτο του τριών μηνών γιου της

Τη χαρμόσυνη είδηση για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός με ένα Instagram Story στον λογαριασμό της που έγραφε: «Είσαι εδώ». Η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη μέσα στο μαιευτήριο και αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η διάσημη μαμά μας έδειξε το νέο μέλος της οικογένειας.

Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες αναρτήσεις με το μωρό της, όλες υπέροχες πολύ γλυκές. Η τελευταία φωτογραφία όμως του τριών μηνών μπέμπη που μοιράστηκε μαζί μας η ηθοποιός, είναι μακράν η καλύτερη και πιο χαριτωμένη. Το αγοράκι κοιμάται αγκαλιά με τα αγαπημένα του κουκλάκια και η διάσημη μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

katerina moutsatsou 8

Η διάσημη μαμά δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Μουτσάτσου. Η ηθοποιός ζει με την οικογένειά της στην Αμερική, αλλά πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί.

Πρωταγωνιστές αυτής, ο σύζυγός της Charles Como, και τα δύο της παιδιά, τριών ετών Hylas και ο τριών μηνών μπέμπης που βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την οικογένειά της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved