Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός παίζει με τον γιο της στην ακροθαλασσιά (pics)

Η διάσημη μαμά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγο και τον γιο της.

Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός παίζει με τον γιο της στην ακροθαλασσιά (pics)

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της το καλοκαίρι του 2016 και δύο χρόνια αργότερα έγινε για πρώτη φορά μαμά με τον ερχομό του γιου της, Κωνσταντίνου.

Για το ζευγάρι, η δημιουργία οικογένειας ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες και δυσκολίες. Τον ερχομό του γιου τους προηγήθηκαν μία αποβολή, δύο αποτυχημένες εξωσωματικές και μία δύσκολη εγκυμοσύνη.

Ο μικρός Κωνσταντίνος όμως γεννήθηκε την άνοιξη του 2018 κι έκανε του γονείς του πιο ευτυχισμένους από ποτέ.

Ο λόγος για την ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της, Δημήτρη Πέππα. Οι δύο τους διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, τους τελευταίους μήνες όμως, η διάσημη μαμά ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες με τον δύο ετών γιο της και τον σύζυγό της.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Σκιάθο, το νησί που αγαπάνε και το οποίο επέλεξαν για να γίνει το μυστήριο του γάμου τους. Η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει μοιραστεί μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τις φετινές τους διακοπές. Το τελευταίο ανέβασε στο Insatgram της χθες με αφορμή την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου.

«Καλό μήνα με μια τεράστια αγκαλιά? #meandmyson#hug#eternallove#sweetseptember#stillsummerhere» ήταν το μήνυμά της το οποίο συνόδευσε με μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία με την ίδια και τον γιο της να παίζουν στην ακροθαλασσιά.


https://www.instagram.com/p/CElz93XlNp9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού στις φετινές της διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved