Εβελίνα Παπούλια: Η κόρη της γιορτάζει & ανέβασε την πιο τέλεια φώτο τους

Η Αφροδίτη έχει την ονομαστική της εορτή και η Εβελίνα Παπούλια της ευχήθηκε και διαδιακτυακά με μία αυθόρμητη και άκρως απολαυστική φωτογραφία τους.

Εβελίνα Παπούλια: Η κόρη της γιορτάζει & ανέβασε την πιο τέλεια φώτο τους

Η Εβελίνα Παπούλια είναι πολύ δεμένη με την κόρη της κάτι που είναι εμφανές και από τις αναρτήσεις τους στα social media. Η Αφροδίτη Λιάντου είναι πλέον 21 ετών και όσο μεγαλώνει, μοιάζει στη μητέρα της ολοένα και περισσότερο, ιδιαίτερα στα μάτια και στο χαμόγελο.

Η Αφορδίτη είναι καλλιτεχνικό πνεύμα όπως και η διάσημη μαμά της, δεν την κέρδισε όμως η υποκριτική, αλλά το τραγούδι. Η δυναμική παρουσία της στα μουσικώ δρώμενα, προμηνύει ήδη μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής.

Σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη έχει την ονομαστική της εορτή και η ηθοποιός ευχήθηκε στην κόρη της και διαδικτυακά με τον πιο γλυκό τρόπο.

«Χρόνια πολλλλλλλαααααα λατρεία μου!!!! Είσαι η ευτυχία μου το χαμόγελο μου η υπερηφάνεια μου όλα τα όμορφα στην ζωή μου!! Σε λατρεύω!!!❤️❤️❤️❤️❤️#mom #moments #adore #ημονακριβημου @aphrodite_music_»

Το παραπάνω κείμενο αγάπης συνόδευσε με μία αυθόρμητη και πραγματικά υπέροχη φωτογραφία τους. Η Εβελίνα Παπούλια προσπαθεί να τραβήξει selfie με το κινητό της, ενώ η 21χρονη Αφροδίτη γελάει αυθόρμητα κοιτώντας από την άλλη.

Δείτε τη φωτογραφία καθώς και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εορτάζουσας, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved