Δε φαντάζεστε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι αυτό το ναζιάρικο κοριτσάκι

Η γλυκιά τραγουδίστρια είναι πραγματικά αγνώριστη!

Δε φαντάζεστε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι αυτό το ναζιάρικο κοριτσάκι

Είναι μία από Ελληνίδες τραγουδίστριες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τα τελευταία χρόνια. Τα τραγούδια της, η γλυκιά της χροιά και η φωτεινή της παρουσία, την έχουν κάνει πολύ αγαπητή στο ελληνικό κοινό και το ζεστό χαμόγελο δε λείπει ποτέ από το πρόσωπό της.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι ενεργή στα social media και πολλές αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από χιούμορ, κάτι που άλλωστε δε λείπει και από την ίδια. Οι περισσότερες αναρτήσεις αφορούν τη δουλειά της και κάποιες -λιγότερες- στιγμές από την καθημερινότητά της που θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Μαρίζα Ρίζου, την γλυκιά αυτή φυσιογνωμία που μας έχει ταξιδέψει και μαγέψει με τα τραγούδια της. Μία ανάρτηση στο προφίλ της τραγουδίστριας όμως, διαφέρει από όλες τις άλλες και είναι αυτή στην οποία μοιράστηκε μία φωτογραφία της από όταν ήταν παιδί. Η καλλιτέχνης είναι πραγματικά αγνώριστη και ποζάρει δίπλα στη μητέρα της όλο νάζι και με τα πόδια πάνω στο τραπέζι.

mariza rizou paidiki foto 2

Όπως μπορείτε να δείτε και στην gallery που ακολουθεί, η τραγουδίστρια σήμερα δε θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κοριτσάκι, βέβαια παραμένει εξίσου όμορφη και γλυκιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved