Βίκυ Καγιά: Η κόρη της έχει γούστο & αυτές οι φώτο το αποδεικνύουν (pics)

Η Μπιάνκα Κρασσά έχει πάρει το γούστο και την εξαιρετική αισθητική της μαμάς της και αυτά είναι τα καλύτερα ντυσίματα της! 

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της έχει γούστο & αυτές οι φώτο το αποδεικνύουν (pics)

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση της Βίκυς Καγιά και της κόρης της Μπιάνκα, ισχύει και με το παραπάνω.

Η Μπιάνκα - Αλεξάνδρα Κρασσά γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2015. Το 5χρονο πλέον κορίτσι είναι το πρώτο παιδί του διάσημου μοντέλου και μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες. Η Βίκυ Καγιά αν και ενεργή στα social media, δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της και όταν το κάνει, φροντίζει πάντα να καλύψει τα προσωπάκια τους.

Οι αναρτήσεις της με τη μικρή Μπιάνκα μαρτυρούν ότι η μικρούλα λατρεύει την ιππασία, το κολύμπι και άλλες δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί, όπως η μαγειρική.

biki kagia ippasia kori 5

Επίσης, αυτό που είναι ξεκάθαρο σε όλες τις φωτογραφίες της μικρής, είναι ότι μοιάζει στη μαμά της, όχι μόνο στα χρώματα, αλλά και στο ντύσιμο. Το 5χρονο κοριτσάκι φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει το γούστο της μαμάς της. Τα ρούχα της είναι όχι μόνο στιλάτα, αλλά και άνετα για να μπορεί να παίζει ανέμελη. Ποτέ δεν είναι υπερβολικά και ταιριάζουν με την ηλικία της.

Χθες, η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με την μονάκριβη κορούλα της. Μαμά και κόρη ατενίζουν τη θάλασσα και η μικρή Μπιάνκα για ακόμη μία φορά κλέβει τις εντυπώσεις με το μαύρο καφτάνι της.

kagia bianca

Αυτή η φωτογραφία μας ενέπνευσε να ψάξουμε και να βρούμε τα καλύτερα ντυσίματα της Μπιάνκα που αποδεικνύουν ότι βαδίζει στα βήματα της μαμάς της όσον αφορά το στυλ και την αισθητική. Σελοπέτες, μαγιό, άνετα σορτς είναι μόνο μερικές από τις επιλογές της. Δείτε τα ντυσίματα ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved